Esi Ve Çocugunun Gözü Önünde Kendi Arabasina Tasla Saldirip, Muhabiri Darp Etti

Mugla’nin Bodrum ilçesinde sinir krizi geçiren adam, esi ve çocugunun gözü önünde otomobilini tasladi. Öfkeli adam, o anlari çeken muhabire ise sopayla saldirdi.

Esi Ve Çocugunun Gözü Önünde Kendi Arabasina Tasla Saldirip, Muhabiri Darp Etti
Konacik Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir sahis sinir krizi geçirdi. Isminin I.Ö. oldugu ögrenilen sahis herkesin saskin bakislari arasinda aracini taslayarak zarar vermeye basladi.

Çocugunun gözleri önünde 43 yasindaki I.Ö.’nün karisina da saldirarak darp ettigi iddia edildi. Sokak ortasinda yasanan olayi gören vatandaslar sahsa yardim etmek istedi. Vatandaslara da öfkelenen adam çevredeki vatandaslara da saldirmaya çalisti.

Sürekli arabasina sopa ve tasla saldiran adamin öfkesi dinmedi. Olay yerinde bulunan Bodrum Sicak Haber muhabirinin de haber çalismasi yaptigini gören sahis bu defa aracina zarar verdigi sopayla gazeteciyi darp etmeye basladi.

Olay yerindeki vatandaslar polis ekiplerini arayarak yardim çagirdi. Hastaneye sevk edilen gazeteci Ismail Salik’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Salik, kendini darp eden adamdan sikayetçi oldu.
Kaynak: İHA