Arkadasina 'Bana Layik Degil' Diye Anlattigi Eski Esini Çocuklarinin Önünde Öldürdü

Kocaeli’de eski esini çocuklarinin gözü önünde biçaklayarak öldüren Isa Kösecik’in arkadasina, çok sevdigi eski esinin kendisini daha önce aldattigini ve kendisine layik olmadigini söyledigi ortaya çikti.

Arkadasina 'Bana Layik Degil' Diye Anlattigi Eski Esini Çocuklarinin Önünde Öldürdü
Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Uzunçiftlik Mahallesi’nde 5 Ocak tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kisa süre önce bosanan 3 çocuk annesi Sevda Özdemir ile Isa Kösecik arasinda tartisma çikti. 3 çocugunun önünde tartismaya baslayan çift arasinda, kisa sürede kavga çikti. Kavganin büyümesiyle Isa Kösecik, eline aldigi biçakla Sevda Özdemir’i biçakladi. Özdemir kanlar içinde yerde kalirken, Kösecik ise olay yerinden kaçti. Annelerini kanlar içinde gören çocuklarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilan Özdemir hayatini kaybederken, polis ekiplerince gözaltina alinan Isa Kösecik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Esini çok sevdigini ancak esinin ona layik olmadigini bana anlatti”

"Kasten öldürme" suçundan yargilanan Isa Kösecik’in Kocaeli 7. Agir Ceza Mahkemesinde yargilanmasina devam edildi. Durusmaya tutuklu sanik Isa Kösecik, tanik Ceyhun Ç. ve taraf avukatlari katildi.

Durusmada tanik olarak dinlenen ve Isa Kösecik’in is yerinden arkadasi oldugunu söyleyen Ceyhun Ç., "Kendisi yaklasik 1 sene kadar önce esinin kendisini aldattigini, esini çok sevdigini ancak esinin ona layik olmadigini bana anlatti. Bu dönemde bu konuyu birden fazla kez konustuk. Daha sonra kendisi esinden bosandi. Bosandiktan sonra gelismelerden haberim yoktur" dedi.



Durusma ileri tarihe ertelendi

Mahkeme heyeti sanik Isa Kösecik’in tutukluluk halinin devamina, gelecek durusmada sanik ve maktulün çocuklarinin tanik olarak dinlenmesine karar vererek durusmayi erteledi.
Kaynak: İHA