Sevdigi Kadini Biçaklayarak Öldüren Sahis Tutuklandi

Trabzon’da dün okul bahçesinde bir kadini karnindan biçaklayarak öldüren sahis çikartildigi nöbetçi mahkemece tutuklandi.

Alinan bilgiye göre, saat 14.30 siralarinda 1 Nolu Erdogdu mahallesinde bulunan 24 Subat Ortaokulu bahçesinde Medine Seyis (43) isimli kadin yanina gelen ve erkek arkadasi oldugu iddia edilen Bülent Taskin tarafindan bilinmeyen bir nedenle karnindan defalarca biçaklandi. Medine Seyis, agir sekilde yaralanirken, saldirgan olay yerinden kaçti. Ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Medine Seyis tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kaçan saldirgani yakalamak için polis ekipleri çalisma baslatirken, sahis 1 Nolu Erdogdu mahallesindeki evinin yakinlarinda bugün aksam saatlerinde Trabzon Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi.

Medine Seyis’i öldüren Bülent Taskin bugün adliyeye sevk edildi. Savciliktaki ifadesinde Taskin, Medine Seyis ile uzun süredir birlikte yasadiklarini, kendisine evlenme sözü verdigini ve bir çok kez kendisine para verdigini iddia ederek, son olarak eski esiyle yeniden görüsmeye basladigini duydugunu ve bu sebeple cinayeti isledigini söyledi.

Bülent Taskin ifadesinin ardindan çikarildigi Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligince tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi.
Kaynak: İHA