Fotograflariyla Hayati Eve Sigdirdi Birinci Oldu

Gençlik ve Spor Bakanligi Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan ‘Pandemide Çocuk Olmak’ konulu ‘Hayat Eve Sigar’ fotograf yarismasinda Erzurumlu Muhammed Emin Atis, birinci oldu. Sampiyon genç fotograf makinesi kazandi.

Fotograflariyla Hayati Eve Sigdirdi Birinci Oldu
Erzurumlu Muhammed Elin Atis adli genç Gençlik ve Spor Bakanligi’ndan fotograf makinesi kazandi. Tüm dünyayi ve ülkemizi etkisi altina alan pandemi sürecinin hayata etkileri ve meydana getirdigi degisimleri fotograflamak, fotograf sanatiyla pandemi sürecini daha iyi anlamak ve insanlarda kontrollü sosyal hayat konusunda farkindalik olusturmak amaciyla Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan fotograf sanatina merakli gençler ve amatör fotografçilara yönelik olarak ‘Pandemide Çocuk olmak’ konulu ‘Hayat Eve Sigir’ adli fotograf yarismasinda birinci olan Erzurumlu Muhammed Emin Atis, fotograf makinesi kazandi. Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan gönderilen fotograf makinesi ve plaket ile katilim belgesi Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil tarafindan verildi.

Ödüllerine ve hediyesine kavusan Muhammed Emin Atis, “18-25 yas araliginda fotograf yarismasinda birinci oldum. Ailem ve Erzurum adina gurur duyuyorum. Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil de fotograf yarismasinda birinci olan Muhammed Emin Atis’i tebrik ederek basarilarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA