Burdur Valisi Arslantaş Ve Belediye Başkanı Ercengiz'den Ramazan Bayramı Mesajı

Burdur'da Vali Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Arslantaş, mesajında, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Dini bayramların yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşanan müstesna günler olduğunu vurgulayan Arslantaş, "Tam kapanma tedbirlerinin en hassas şekilde uygulayarak, nice ramazan ve bayramlara en kısa sürede sağlık içerisinde kavuşacağımıza yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Arslantaş, bayram tedbirleri kapsamında akrabaların ziyaret edilemeyeceğini hatırlatarak şunları kaydetti:

"Ancak başta anne ve babalarımız olmak üzere büyüklerimizi telefonla arayarak bayramlarını kutlamalı, Bayram sevincimizi uzaktan da olsa paylaşmalıyız. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm Burdurlu hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."

- "Aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmeliyiz"

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de yayınladığı mesajında birleştirici güç olan Ramazan Bayramı'nın milletin en güzel ve anlamlı günlerinden biri olduğunu ifade etti.

Bayramlarda kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığına kaydeden Ercengiz, mesajını şöyle sürdürdü:

"Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele verirken sahip olduklarımızın kıymetini bilmek, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirerek aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmeliyiz. Bu düşüncelerle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum."

Kaynak: AA