22 Milyonluk Yeni Is Makineleri, Aydinlilarin Hizmetine Sunuldu

Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü is makinesi filosuna eklenen 39 yeni araç düzenlenen törenle Aydinli vatandaslarin hizmetine sunuldu.

22 Milyonluk Yeni Is Makineleri, Aydinlilarin Hizmetine Sunuldu
Aydin genelinde çalismalarina araliksiz devam eden Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) gerçeklestirdigi altyapi çalismalarinda kullanilmak üzere is makinesi filosuna 39 yeni araç daha ekledi. ASKI, 37 adet kazici yükleyici, 1 adet toprak silindiri ve 1 adet greyder ile filosunu güçlendirirken, yeni araçlar düzenlenen törenle Aydinlilarin hizmetine sunuldu. Kentin ihtiyaçlari dogrultusunda Aydin’in her kösesinde kalici, islevsel ve modern altyapi hatlari olusturmak için çalisan ASKI ekipleri, Atatürk Kent Meydani’nda sergilenen yeni araçlarla birlikte gücüne güç katarak çalisma hizini daha da artiracak.

Yeni araçlar hakkinda bilgi veren ASKI Genel Müdürü Hakan Olkac, Aydinlilarin hizmetine sunulan 39 yeni araç ile il genelindeki hizmetlerin katlanarak devam edecegini belirterek “Bu 39 yeni aracimiz 22,6 milyon TL’ye satin alinmis ve hepsi kendi öz malimizdir. Bize bu imkanlari sunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

“Bu araçlar Aydin halkinin”

Her zaman Aydin halkina daha iyi hizmet vermek için çalistiklarini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; “Kaynaklarimizi halkimizin ihtiyaçlari dogrultusunda daha fazla hizmet edebilmek için etkin ve verimli kullaniyoruz. Bu imkanlari bize Aydin halki sagladi. Bu araçlari biz Aydin halkinin vergileriyle aldik. Yani bu araçlar Aydin’in ve simdi de Aydin halkina daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalisiyoruz. Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin. Dünya ve ülke genelinde ciddi bir ekonomik kriz yasaniyor ama Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin ne kadar güçlü bir belediye oldugunu bir kez daha görmüs oldunuz. Tekrar Aydin halkina minnet duygularimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan dua edilirken, araçlarin Aydin’a hayirli olmasi temenni edildi. Baskan Çerçioglu, beraberindeki ilçe belediye baskanlari ile birlikte araçlarda inceleme yapti. Is makinelerinden birisinin soför koltuguna geçen Baskan Çerçioglu, ilk kontagi çevirirken, araçlar Aydin’in hizmetine sunuldu.
Kaynak: İHA