Konyali Çift Dügün Yemegini Gazze'de Verdi

Mutluluklarini Filistin halkiyla paylasan Melike ve Ufuk Furkan, Gazze'ye yolculugun zorluklari nedeniyle organizasyona katilamadi.

Konyali Çift Dügün Yemegini Gazze'de Verdi
Dünya evine giren Konyali çift, Filistin halkina duyduklari sevginin bir ifadesi olarak Gazze Seridi'nde dügün yemegi verdi.

Melike ve Ufuk Furkan'in Gazze'de Ribat Insani Yardim Dernegi ve Ard Kalkinma için Baris Dernegi koordinasyonuyla düzenledigi yemege çok sayida Filistinli katildi.

Mutluluklarini Filistin halkiyla paylasan genç çift, Gazze'ye yolculugun zorluklari nedeniyle yemekte bulunamadi. Yeni evliler, organizasyonun görüntülerini Ard Kalkinma için Baris Derneginin Facebook sayfasindan izledi.

Ard Kalkinma için Baris Dernegi Baskani Muhammed el-Harazin, AA muhabirine yaptigi açiklamada, "Bu kutlu adim, Islam halklari arasindaki kardeslik baglarini güçlendirir." dedi.

Harazin, "Türk gencinin Filistin'e olan sevgisi, ailesi arasinda düzenleyebilecegi dügün yemegini Gazze Seridi'nde yapmaya sevk etti." diye konustu.

Bunun Türk halkinin Filistin davasina sahip çiktiginin bir kaniti olduguna isaret eden Harazin, Türk hükümeti ve halkinin Gazze'yi birakmadigini ve Filistin halkini desteklemeye devam ettigini vurguladi.
Kaynak: AA