GÜNCELLEME - Beyoglu'nda Otelin Restoraninda Çikan Kavgada 2'Si Polis 12 Kisi Yaralandi

Gözaltina alinan 2 kisi emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildiSÜPHELILERIN ADLIYEYE SEVK EDILMESI VE DETAYLAR EKLENDI.

Beyoglu'nda bir otelin restoraninda çikan kavgada, 2 polis ve bekçinin de aralarinda bulundugu 12 kisiyi yaralayan Furkan Ç. ile oyuncu arkadasi Aysegül Ç., adliyeye sevk edildi.

Karaköy Bankalar Caddesi'ndeki otelin restoraninda oyuncu Aysegül Ç. ile arkadasi Furkan Ç. arasinda tartisma çikti. Furkan Ç., tartismanin büyümesi üzerine olaya müdahale eden bazi çalisanlarla da arbede yasadi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldiran zanli, arbede sirasinda polislerden birinin silahini alarak bosluga ates etti. Görevlilere ve çevredekilere hakaret eden süpheli, olay yerine çagrilan takviye kuvvetle kademeli güç kullanilarak etkisiz hale getirildi.

Olay sirasinda polislere mukavemette bulunan Aysegül Ç'ye de müdahale edildi.

Yasanan arbede sirasinda hafif yaralanan 2 polis memuru ile bekçinin de aralarinda bulundugu 12 kisinin hayati tehlikelerinin olmadigi ögrenildi.

Gözaltina alinan iki kisi, ifadeleri alinmak üzere Karaköy Polis Merkezine götürüldü.

Parmak izi alinmasi için olay yerine götürülen iki kisi, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA