Freni Patlayan Tir Dehset Saçti Açiklamasi 4 Ölü

Meksika’nin Jalisco eyaletinde sehirlerarasi giselerde freni patlayan tir, sira bekleyen araçlara çarpti. Kazada 7 araç zarar görürken, 4 kisi öldü 8 kisi de yaralandi.

Freni Patlayan Tir Dehset Saçti Açiklamasi 4 Ölü
Meksika’nin Jalisco eyaletinde Guadalajara ile Lagos de Morena sehirleri arasinda bulunan otoyolda Jalostotitlan giselerinde freni patlayan tir dehset saçti. Jalisco Eyaleti Sivil Savunma ve Itfaiye Biriminden edinilen bilgiye göre, giselere yaklastigi sirada freni patlayan tir önce bir kamyonete, yükünün agir olmasi sebebiyle hizini alamayan tir ardindan giselerde ödeme için sira bekleyen diger araçlara da çarpti. 7 aracin zarar gördügü kazada 4 kisi hayatini kaybederken, 8 kisi de yaralandi.

Otoyol çalisanlarinin ihbarinin ardindan olay yerine gelen sivil savunma ve itfaiye ekipleri, cesetleri parçalanmis araçlardan çikardi.

Adini açiklamayan bir itfaiyeci, “Olay yerine vardigimizda 8 küçük araç, 3 nakliye araci ve 2 agir aracin dahil oldugu kazada yaptigimiz tespite göre 6’si hafif, 2’si orta derecede olmak üzere toplam 8 yaralinin oldugu ve maalesef biri erkek 3’ü kadin 4 kisinin de hayatini kaybettigi bir trafik kazasi meydana geldi” dedi.

Tir sürücüsü gözaltina alinarak hakkinda yasal islem baslatildi.
Kaynak: İHA