Arvento Ile Ford Trucks'tan Teknolojik Is Birligi

Türkiye’nin araç takip sistemi lideri Arvento, “IToY-2019 Uluslararasi Yilin Kamyonu” ödüllü çekicisi F-MAX için Ford Trucks ile is birligine gitti. Arvento, filosunu avantajli fiyatlarla yönetmek isteyenlerin araçlarina akilli çözümlerini entegre edecek.

Arvento Ile Ford Trucks'tan Teknolojik Is Birligi
Türkiye’de gelistirdigi teknolojiler ile araç takip sistemleri sektöründe dünyanin öncü markalari arasinda yer alan Arvento, yaptigi is birligiyle Ford Otosan tarafindan Türkiye’de üretilen ve “2019 Yili Uluslararasi Yilin Kamyonu Ödülü” alan F-MAX model çekicilerini de takip edecek.

Bu is birligi anlasmasiyla, dileyen F-MAX sahipleri araçlarina Arvento’nun gelismis filo yönetimi çözümlerini entegre edebilecek. Ford Trucks müsterileri ayrica hat tedarigi ve cihaz kurulumuna gerek kalmadan, ileri teknolojili Arvento çözümlerini hemen kullanmaya baslayabilecekler. Standart olarak araca ait yakit seviyesi, hiz ve yakit tüketimi gibi CANBus bilgilerine ulasabilecek ve Ford Trucks’in bagli araç hizmetlerinden ayri olarak sundugu ConnecTruck Arvento filo yönetim entegrasyonundan faydalanabilecekler.

“Faydali teknolojilerle is birliklerine devam edecegiz”

Ford Trucks ile yaptiklari is birliginin, özellikle büyük hacimli islere imza atan ve filosunu avantajli fiyatlarla yönetmek isteyen araç sahiplerine önemli katkilar saglayacagini kaydeden Arvento Genel Müdürü Özer Hincal, “Türkiye’nin degerli markalariyla yaptigimiz is birliklerine Ford Otosan’in agir ticari markasi Ford Trucks ile devam etmekten dolayi mutluyuz” dedi.

Hincal, söyle devam etti: “Tüm dünyada pandeminin olaganüstü kosullarinin hüküm sürdügü bu yilda, böylesi bir is birligine imza atmak bizler için oldukça önemli. Arvento olarak bu yil ulastigimiz 1 milyonun üzerinde cihaz sayisiyla sektörümüzde yeni bir rekora imza attik. Yaptigimiz her yeni is birligi anlasmasiyla bu rakami yukarilara tasimayi amaçliyoruz. Hedefimiz küresel araç takip pazarinda lider olmak ve Türkiye’ye global ölçekte bir teknoloji sirketi kazandirmak. Sundugumuz araç takip ve filo yönetimi, nesne ve kisi takibi, motosiklet, konteyner ve tekne takibi sistemleriyle dünyada ve ülkemizde faydali teknolojilere imza atiyoruz. AR-GE çalismalarimiz daha iyi teknolojiler gelistirme yönünde devam edecek.”

Turfan: “F-MAX’i müsterilerimizin ihtiyaçlari dogrultusunda is birlikleriyle gelistirmeye devam ediyoruz”

Is birligi konusunda açiklama yapan Ford Trucks Genel Müdür Yardimcisi Serhan Turfan ise “Hem Türkiye’de hem de yurt disinda yogun talep görmeye devam eden 2019 Uluslararasi Yilin Kamyonu Ödüllü (IToY) çekicimiz F-MAX’i müsterilerimizin ihtiyaç ve talepleri dogrultusunda teknolojik donanimlarla ve is birlikleri ile gelistirmeye devam ediyoruz. ITOY ödüllü F-MAX’le simdi de müsterilerimize operasyonel maliyetlerini azaltmalarini saglayan yeni çözümler yaratiyoruz. F-MAX ile sundugumuz ConnecTruck teknolojisi, bagli kamyonlarimizdan yüzlerce parametreyi diledigimiz siklikta toplama imkâni veriyor. Bununla birlikte müsterilerimize mobil uygulama ve webden araç takibi, uzaktan kontrol, araç sürüs raporlari gibi katma degerli servisler sunmamiza imkân taniyor. Ayrica ConnecTruck’in uzaktan teshis ve yazilim güncelleme fonksiyonlari ile müsterilerimizin servise giris ihtiyaçlari da önemli oranda azaliyor. Arvento ile hayata geçirdigimiz ‘ConnecTruck Arvento filo yönetimi entegrasyonu’ da, F-MAX müsterilerinin araçlarinda harici bir donanima gerek olmaksizin, araçlarini ’ConnecTruck’ vasitasiyla Arvento ekranlarindan takip edebilmesine olanak taniyor, Arvento’nun gelismis filo yönetim hizmetlerinden yararlanmasini sagliyor” dedi.

Kaynak: İHA