AK Parti Izmir'den 2023 Ve 2024 Atagi

Bölge Siyasi ve Hukuki Isler Baskanligi (SHIB) Toplantisinda konusan AK Parti Izmir Il Siyasi ve Hukuki Isler Baskani Ali Aslan, “2023 ve 2024 hedefleri için, gelisen Izmir ve her alanda güçlü ve lider Türkiye için çalisma seferberligimizi hiz kesmeden devam ettiriyoruz. 30 ilçemizde SHIB komisyonlari kuruldu. Bin 294 mahallede SHIB Baskani belirleme süreci devam ederken, 10 bin 200 sandikta SHIB Baskani belirleme kararlari alindi ve bu dogrultuda çalismalar baslattik” dedi.

AK Parti Izmir'den 2023 Ve 2024 Atagi
AK Parti Izmir Il Siyasi ve Hukuki Isler Baskanligi’nin (SHIB) düzenledigi, Bölge Siyasi ve Hukuki Isler Baskanligi Toplantisi, Bayindir’da geçeklesti. Izmir Il Siyasi ve Hukuki Isler Baskani Ali Aslan, ilçede; teskilat, ev ve esnaf ziyaretleri gerçeklestirip, kanaat önderleri ile bulustuktan sonra Küçük Menderes Bölgesindeki ilçe siyasi hukuki isler baskanlari ile toplanti yapti. 30 ilçede SHIB komisyonlari kuruldugunu ve ardindan da bin 294 mahallede SHIB Baskani belirleme çalismalari baslatildigini ifade eden Ali Aslan, “Bu asamadan sonra Sandik SHIB Baskanlari belirlenecek ve sandik seçmen çalismalarina baslanacaktir. Bu yapilanmada hedefimiz; 2023 seçimlerine giderken, genel merkez çalismalarini, Cumhurbaskanligi çalismalarini, hükümet icraatlarini yakindan takip etmek, teskilatimiza ve vatandaslarimiza hizli ve dogru bir sekilde ulasmasini saglamak, algi amaçli kötü haberlere ve muhalif çalismalara aninda dogru bilgi ile ilgili mecralarda cevap vermek. Ayrica en önemlisi, 2002 öncesi hükümet performanslari ve 2002 sonrasi AK Parti hükümetleri performanslari ile 2002 öncesi cumhurbaskanlari ve basbakanlar ile 2002 sonrasi Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti icraatlarini yazili ve görsel olarak karsilastirarak, teskilatlarimizin ve vatandaslarimizin algi operasyonlarina karsi dikkatli olmalarini saglamak” diye konustu.

Teskilat egitimlerine önem verdiklerini ifade eden Baskan Aslan, “Teskilatimizin motivasyonunu yüksek tutarak, halkimizla iç içe olmasini saglamak, teskilatimizi her zaman canli ve dinamik tutmak, vatandasimizi dinlemek, sorunlarini not almak, çözüm üretmeye çalismak ve her kesimin memnuniyetini en yüksek seviyeye çikartmak için çalismalarimizi hizla sürdürürken; Il Siyasi ve Hukuki Isler Baskanligi olarak kentimizde, Il Baskanimiz Sayin Kerem Ali Sürekli’nin liderliginde, 2023 ve 2024 hedefleri için, gelisen Izmir ve her alanda güçlü, lider Türkiye için çalisma seferberligimizi hiz kesmeden devam ettiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA