AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Bagcilar'i Ziyaret Etti

Bagcilar’a gelen AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici’yla bir araya geldi. Bagcilar’dan övgüyle bahseden Kabaktepe, “Belediye hizmetleriyle Türkiye’ye okul olmus bir ilçedeyiz” dedi. Çagirici da Kabaktepe’ye yakin zamanda yapilacak 300 milyon liralik yatirimlarini anlatti.

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Bagcilar'i Ziyaret Etti
Çesitli temaslarda bulunmak üzere Bagcilar’a gelen AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe’nin ilk duragi AK Parti Ilçe Baskanligi oldu. Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Ismet Öztürk ve AK Parti Ilçe Baskani Rüstem Tüysüz’ün de eslik ettigi Kabaktepe, burada teskilat mensuplarina seslendi.

Istanbul’un en güzide ilçelerinden birinde oldugunu söyleyen Kabaktepe, “Cumhurbaskanimizin siyasi serüvenine en güçlü destegi sadece bugün degil dün de vermis ilçelerimizin birisindeyiz. Hem teskilat çalismalariyla hem Istanbul’umuzda hem Türkiye’mizde fark olusturmus ayrica belediye hizmetleriyle de Türkiye’ye okul olmus bir ilçedeyiz. Hepinize öncelikle tesekkür ediyorum. Cumhurbaskanimiza da siyasi hayata girdigi ilk günden itibaren verdigi destegi bundan sonra da en iyi sekilde devam ettireceginizden süphem yok” dedi.



“Yük olmanin degil yük almanin gayreti içinde olduk”

Bugüne kadar aile olmanin geregini yerine getirdiklerini söyleyen Çagirici, “Teskilatimiza, il baskanligimiza, genel merkezimize ve liderimize yük olmanin degil yük almanin gayreti içerisinde olduk. Bizden olmayan ilçelerde farki buradan kapatmanin hep gayreti içinde olduk. Rabbim de bunlari bize bahsetti” diye konustu.

300 milyon liralik yatirimlari anlatti

Bir saat süren görüsmenin ardindan Kabaktepe, Bagcilar Belediyesi yeni hizmet binasini da ziyaret etti. Misafirlerini makaminda agirlayan Çagirici, Yasli Bakim Merkezi, Nikah Sarayi, Amfitiyatro binasi ve Sehir Kütüphanesi’nden olusan 300 milyon TL degerindeki projeleri anlatti. Görüsmenin ardindan yeni hizmet binasinin birimleri ve meclis salonu gezildi. Kabaktepe, yilbasinda hizmete sunulan binayi çok begendigini dile getirdi.

Kabaktepe’nin son duragi ise bir özel hastane oldu. Kabaktepe ve beraberindeki heyet burada sünnet olan çocuklara geçmis olsun ziyaretinde bulundu.
Kaynak: İHA