TEM Otoyolu'nda Midibüs Devrildi Açiklamasi 4 Isçi Yarali

TEM Otoyolu Eyüp Sultan Aksemsettin Viyadügü üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen ve içinde 20 isçinin bulundugu midibüs kazasinda 4 isçi yaralandi. Kaza nedeniyle bir süre kapali olan Edirne istikameti midibüsün kaldirilmasindan sonra açildi.

TEM Otoyolu'nda Midibüs Devrildi Açiklamasi 4 Isçi Yarali
Kaza saat 00.00’da Eyüp Sultan Ilçesi TEM Otoyolu Alibeyköy Mevkii Aksemsettin viyadügü Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 34 CBB 090 plakali midibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

20 ISÇIDEN 4’Ü YARALANDI

Içinde 20 isçinin olan midibüsün devrildigini gören diger sürücüler durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine kaza yerine gelen saglik ekipleri, yaralanan 4 isçiyi ambulanslara bindirerek çevredeki hastanelere sevk etti.

UZUN TRAFIK KUYRUGU OLUSTU

Kaza sonrasi TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik durma noktasina geldi. Trafigin durmasi nedeniyle trafik kuyrugu olustu. Kaza yerine çagrilan çekici vinç ile 34 CBB 090 plakali devrilen midibüs kaldirildi. Devrilen midibüs kaldirildiktan sonra TEM Otoyolu Edirne istikameti trafige açildi.

(Davut Has - Mehmet Furkan Dogan/IHA)
Kaynak: İHA