Kapali Pazar Yerinde Zemin Etüdü Basladi

Mudanya Belediyesi’nin Halitpasa Mahallesi’nde yapimini planladigi kapali pazar yeri projesi ile ilgili zemin etüt çalismalari basladi. Baskan Hayri Türkyilmaz, pazar alanini esnaflar ve Mudanyalilar için en iyi faydalanacaklari sekilde planladiklarini ifade etti.

Kapali Pazar Yerinde Zemin Etüdü Basladi
Mudanyalilarin rahat bir ortamda alisveris yapabilmelerine imkan saglayacak olan pazar yeri belediyenin mimar ve mühendisleri tarafindan projelendirildi. Kapali pazar yerinde zemin etüt çalismalari basladi.

Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, Baskan Yardimcisi Nisa Kartaltepe ve teknik personelle birlikte, Halitpasa Mahallesinde 3 bin 137 metrekarelik arazi üzerine yapilacak pazar alaninda incelemelerde bulundu.

oda baskanlari ile görüserek projeyi sekillendirdiklerini ve “ortak akil, birlikte yönetim” ilkesini uyguladiklarinin altini çizen Hayri Türkyilmaz, pazar alanini esnaflar ve Mudanyalilar için en iyi faydalanacaklari sekilde plânladiklarini ifade etti.

Yeni pazar yerinde kapali otopark, sosyal tesis, tuvaletler, mescit ve emzirme odasi gibi alanlarinda bulunacagina vurgu yapan Türkyilmaz, “Alanimizda bulunan zeytin agaçlari ise korunarak baska alanlara nakledilecek. Kapali pazar yeri projemizi bir an önce hayata geçirerek Mudanyalilarin hizmetine sunacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA