Bursa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Tutuklama

Bursa’nin Inegöl ilçesi Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekiplerince Inegöl’de bir ev ve arabada yapilan aramada çok sayida uyusturucu madde ile ruhsatsiz silahlar ele geçirildi.

Bursa'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 2 Tutuklama
Inegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekiplerince ilçe genelinde uyusturucu madde ticaretini önlemek amaciyla yapilan çalismalarda Sinanbey Mahallesi 1. Mesudiye Sokak’ta bulunan adres ile Ahmet Türker Çevreyolu Hocaköy yolu üzerinde yakalanan araçta yapilan aramalarda Seymen A., Celalettin Ç., N.Ç., F.A., A.S., Süleyman A., Sahin A., S.K., S.D. adli süpheliler yakalandi.

Sahislara ait ikamette ve araçlarda yapilan aramada 34,58 gram metamfetamin, 64 gram bonzai, 3 adet uyusturucu ecstasy hap maddesi, uyusturucu ticaretinden kazandigi degerlendirilen 1350 TL, 2 adet 7.65 mm çapinda ruhsatsiz tabanca, tabancalara ait 15 adet 7,65 mm çapinda fisek ile 1 adet ruhsatsiz pompali tüfek ele geçirildi.

Seymen A., Celalettin Ç., Süleyman A., Sahin A. isimli sahislar ’Uyusturucu Madde Ticareti’ kapsaminda gözaltina alindi. Ifadelerinin ardindan adliyeye çikarilan Seymen A. ve Celalettin Ç. tutuklanirken, Süleyman A. ve Sahin A. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Diger sahislar ise, uyusturucu madde kullanmak suçundan islem yapildiktan sonra serbest birakildi.
Kaynak: İHA