Baskan Murat Ercan Sanayicileri Ziyaret Etti

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, Baskent OSB’de sanayicileri ziyaret etti. Sanayinin bir toplumun gelisimindeki önemine vurgu yapan Baskan Ercan, “Sanayicilerimizin yanindayiz” mesaji verdi.

Baskan Murat Ercan Sanayicileri Ziyaret Etti
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan her firsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Özellikle esnaflari ziyaret ederek taleplerini dinleyen Baskan Ercan, birebir görüsmelere büyük önem veriyor.

Bu kez Baskent OSB’de sanayicilerle bir araya gelen Baskan Ercan’in ilk duragi Dora Otomotiv Cam Sanayi ve Ticaret A.S. oldu. Baskan Ercan Yönetim Kurulu Baskani Burhan Akkoç ile görüstü, çalisanlarla sohbet etti.

Baskan Ercan Türkiye’nin en büyük sanayi ve teknoloji yatirimlarindan biri olan Kalyon PV Günes Enerji Sistemleri Fabrikasi’na da bir ziyaret gerçeklestirdi. Icra Kurulu Üyesi Ersan Tüfekçi ile görüstü, fabrika ile ilgili bilgi aldi.

Baskan Murat Ercan üretim faaliyetleriyle 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçeklestiren Merih Asansör sirketini de ziyaret etti. Asansör demolarini inceleyen Baskan Ercan üretim departmanlarini gezdi, isçilerle sohbet etti. Türkiye Asansör Sanayicileri Federasyonu ve Merih Asansör Yönetim Kurulu Baskani Yusuf Atik’e misafirperverlikleri için tesekkür eden Baskan Ercan, çalismalariyla ilgili bilgi aldi.

Ankara Akrilik Polimer Sanayi sirketi ve sahibi Serkan Dündar’i da ziyaret eden Baskan Ercan, geçtigimiz günlerde yasanan talihsiz yanginla ilgili geçmis olsun dileklerini iletti, yaralilara acil sifalar diledi.

Baskan’in son duragi Dogan Yildiz Makina Mühendislik sirketi oldu. Yönetici ve çalisanlarla bir araya gelen Baskan Ercan, OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Dogan Yildiz Yönetim Kurulu Baskani Atilla Alakus’la bir görüsme gerçeklestirdi.

Ziyaretlerinde sanayi sektörünün bir ülkenin gelisiminde büyük paya sahip oldugunu ifade eden Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak katma deger üreten, teknoloji yatirimlari yapan firmalarin her daim yanindayiz. Üreten, istihdam saglayan, gelecek nesillere isik olan sanayicilerimize destek vermeye haziriz. Bizleri burada agirlayan sanayicilerimize ve çok degerli çalisanlarina misafirperverlikleri için çok tesekkür ederim. Rabbim islerinizde kolaylik versin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA