Sabri Inci, Tani'nin Yeni Genel Müdürü Oldu

Inci'nin, Türkiye ve Orta ve Dogu Avrupa ülkelerinde ödeme sistemleri, sadakat programlari, perakende bankacilik ve teknoloji yönetimi alaninda 20 yili askin bir sektör tecrübesi bulunuyor.

Koç Toplulugu çatisi altinda sundugu ürün ve hizmetlerle veriden deger yaratarak markalarin dijital dönüsümlerine katki saglayan Tani Pazarlama ve Iletisim Hizmetleri AS'nin yeni genel müdürü, 20 yillik tecrübesi ile Sabri Inci oldu.

Koç Holding'den yapilan açiklamaya göre, yeni yapilanmasi kapsaminda veri analitigi, CRM hizmetleri, mobil sadakat programi ve mobil ödeme çözümlerinden olusan ürün ve hizmetlerini güçlendiren Tani, Chippin uygulamasi ile tüketicilerle perakendecileri çok daha etkin bir platform üzerinden bir araya getirmeyi hedefliyor.

Tani'nin yeni Genel Müdürü Sabri Inci'nin, Türkiye ve Orta ve Dogu Avrupa ülkelerinde ödeme sistemleri, sadakat programlari, perakende bankacilik ve teknoloji yönetimi alaninda 20 yili askin bir sektör tecrübesi bulunuyor.

Yapi Kredi Bankasi'nda Üye Isyeri Pazarlama Müdürlügü ve Is Gelistirme Müdürlügü sorumluluklarindan sonra, 2009-2012 yillari arasinda Avusturya'da UniCredit Grubu'nun Perakende Bankacilik Segment Müdürü olarak çesitli Orta ve Dogu Avrupa ülkelerinde farkli projelere liderlik yapan Inci, son olarak Yapi Kredi Bankasi'nin Bilgi Teknolojileri Proje Ofisi Direktörlügü’nün ardindan Ödeme Sistemleri Pazarlama Direktörlügü görevini yürütüyordu.

Kaynak: AA