Karatay Belediyesi Personeli Covid-19 Asisi Oluyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi personeli, Saglik Bakanligi tarafindan Korona Virüsüne (COVID-19) karsi baslatilan asilama kampanyasi kapsaminda asi oluyor.

Karatay Belediyesi Personeli Covid-19 Asisi Oluyor
Saglik Bakanligi’nin COVID-19 salginiyla mücadele kapsaminda sürdürülen asilama programinda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kayitli tüm çalisanlarin asi randevularinin açildiginin açiklamasiyla birlikte Karatay Belediyesi de harekete geçti. Bu kapsamda Karatay Belediyesi personeli asilanmaya basladi.

Bugüne kadar pek çok belediye personeli saglik kuruluslarina giderek asilarini yaptirirken, Karatay Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan görevlendirilen saglik ekibi de, Karatay Belediyesi Tatlicak Tesisleri’nde COVID-19 asisi vurulmak isteyen saha personeline asi yapmaya basladi.

Pandemi dönemi boyunca sahada olan ve canla basla çalisan Makina Ikmal Bakim ve Onarim, Park ve Bahçeler, Tarimsal Hizmetler, Çevre Koruma ve Kontrol ile Fen Isleri Müdürlükleri’nde görevli personelin asi islemleri tesislerde gerçeklestiriliyor. Ilk doz asilarini kurulan istasyonda yaptiran belediye personeli ekipleri, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ve saglik çalisanlarina tesekkür etti.

“Vatandaslarimiza asi olmalarini öneriyorum”

Amaçlarinin hem vatandaslari hem de belediye personelini olasi bulasabilecek COVID-19’a karsi korumak oldugunu dile getiren Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Vatandaslarimizla yakin temasta olan sahadaki bütün mesai arkadaslarimiza yönelik asi çalismasina basladik. Personelimize saglik müdürlügümüz tarafindan tesislerimizde olusturulan istasyonda asilarini yaptiriyoruz. Bu konuda bizlere destek olan Il ve Ilçe Saglik Müdürlügümüze ve tüm saglikçilarimiza can-i gönülden tesekkür ediyorum. Amacimiz, hem vatandaslarimizi hem de mesai arkadaslarimizi COVID-19 virüsüne karsi korumak. Ben vatandaslarimiza asi olmalarini öneriyorum. Bu ortak bir sorundur. Bu sorunu toplumsal bagisikligimizi artirarak çözebiliriz. Bunun yolu da asidan geçiyor. Asilarini yaptiran tüm personelimize sifa diliyor, hassasiyetleri dolayisiyla kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA