IYI Parti Genel Baskani Aksener'den Milas Mesaisi

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Genel Baskan Yardimcisi Grup Baskan vekili Lütfü Türkkan, Genel Baskan Yardimcisi Koray Aydin, Genel Baskan Yardimcisi Mugla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, çok sayida parti milletvekilleri, IYI Parti Mugla Il Baskani Davut Cumhur Akmese, basta Milas Ilçe Baskani Kasim Özkan olmak üzere çok sayida çevre illerin il ve ilçe baskanlariyla birlikte Milas merkezde esnafi ziyaret ederek sorunlarini dinledi. Genel Baskan Aksener Kadiaga Caddesi’nde toplanan vatandaslara da seslenerek, “Kim gelirse gelsin hesap sormaktan korkmayin” dedi.

IYI Parti Genel Baskani Aksener'den Milas Mesaisi
Milas - Bodrum Havalimani’ndan uzun araç konvoyu esliginde Milas’a gelen IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’i partilileri davul zurna ile karsiladi.

Kadiaga Caddesi üzerinde bulunan esnafi ziyaret ederek, özellikle pandemi sürecindeki sikintilarini dinleyen Genel Baskan Aksener; “Buraya bugün oy istemeye, siyaset yapmaya, partimin propagandasini yapmaya gelmedim. Bugün arkadaslarimla birlikte sizleri ziyaret ederek, sorunlarinizi, sikintilariniz dinlemek ve ülkeyi yönetenlere bunlari aktarmak için buradayim. Nasil ki esnaf için müsteri velinimet ise, seçmen de siyasetçi için aynidir. Oylariniz artik midenizdedir. Oradan onu çikarmak kolay degildir, kolay da olmamalidir. Yarin seçim zamani kim gelirse gelsin, oy istedigi zaman sizin için ne yapacagini sorun. Bulundugunuz, yasadiginiz yerle ilgili hangi projelerinin oldugunu sorun. Kisaca hesap sorun” diyerek söze basladi ve sonrasinda esnafin kendisine aktardiklarini dinledi.

.

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odasi Baskani Özay Sabanci üyelerin sorunlarini Genel Baskan Aksener’e iletirken, Milas Ziraat Odasi Baskani Ismail Atici da, Milasli çiftçinin sorunlarini aktardi.

Aksener’in ziyaret programina; Milas Belediye Baskani Muhammet Tokat, CHP Ilçe Baskani Ilgin Göktepe basta olmak üzere, çok sayida belediye meclis üyesi, ilçedeki sivil toplum kurulusu, oda ve derneklerin baskanlari, mahalle muhtarlari ve kalabalik bir vatandas toplulugu da katildi.

Aksener’e, Milas Ilçe Baskani Kasim Özkan, üzerinde genel baskanin ismi yazili Yaglik (Yörük kiyafetinin bir parçasi) ve çiçek takdim ederken, toplanan kalabalik sik sik Genel Baskan Aksener lehine sloganlar atti.

Aksener’in esnaf ziyareti sirasinda ise bölgede bulunan bir vatandasin korumalar tarafindan darp edildigi iddia edildi. Çevredeki vatandaslar tarafindan cep telefonu ile çekilen arbede sirasinda vatandaslarin “Çok yanlis bu seklide davranilmaz. Adami dövüyorlar. Herkesin görüsü farkli olabilir” ifadeleri dikkat çekti.
Kaynak: İHA