TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, Çankiri'da Konustu Açiklamasi

'Türkiye Degisim Partisi olarak Türkiye'nin yararina olmayan hiçbir projeye imza atmayacagiz'.

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, Türkiye'nin yararina olmayan hiçbir projeye imza atmayacaklarini söyledi.

Sarigül, çesitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldigi Çankiri'da, Emir Karatekin Türbesi'ni ziyaret etti.

Daha sonra kentteki bir restoranda düzenlendigi basin toplantisinda konusan Sarigül, kisa çalisma ödeneginin salgin süresi içerisinde devam etmesini beklediklerini söyledi.

TDP'nin Çankiri'ya büyük bir turizm atagini baslatacagini belirten Sarigül, "Biliyorsunuz Çankiri Yildiztepe Kayak Merkezi, Ilgaz Daglari, Türkiye'mizin parlayan yildizi olacak ve Anadolu'nun en yüce dagi Ilgaz Dagi ama ne yazik ki gidenlerin görenlerin sayisi son derece az. Kis turizmi adina, ekonomiyi daha da güçlendirmek için burada bulunan kayak merkezimizi hak ettigi noktaya getirmek durumundayiz." dedi.

Yatirim ve tanitim ile Ilgaz ve Çankiri'nin yildizinin daha da parlayacagina isaret eden Sarigül, söyle konustu:

"Türkiye Degisim Partisi iktidarinda 7 bölge için ayri çalisma yapacagiz. Türkiye Degisim Partisi iktidarinda nasil ki Trakya ile Anadolu'yu birbirine bagliyorsak tüm bölgeleri de birbirine baglayacagiz. Baris içerisinde, huzur içerisinde, kardeslik içerisinde bütün yurttaslarimiz insallah el ele, kol kola ve omuz omuza olacak. Anadolu'ya el veriyoruz, bugün Çankiri'ya da söz veriyoruz. Çankiri nasil ki Ankara'nin yani basinda, biz de Çankiri'yi ayni sekilde yakin takibe alacagiz."

Sarigül, partilerinin seçim vakti geldiginde görünen, seçimden sonra ortadan kaybolan bir parti olmayacagini ifade ederek, "Çankiri'ya her zaman gelecegiz ama degisimle gelecegiz. Farkli projelerle gelecegiz. Türkiye Degisim Partisi olarak Türkiye'nin yararina olmayan hiçbir projeye imza atmayacagiz. Türkiye Degisim Partisi iktidarinda bireylerin çikari degil toplumun çikari en önde olacak. Türkiye Degisim Partisi egitimde, saglikta, tarimda, turizmde, tekstilde, teknolojide en önemli yatirimlari yapan parti olacak." diye konustu.

Kaynak: AA