Pendikli Gençler, Sinavdan Çikip Paten Kayarak Stres Attilar

Pendik Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen paten, kay kay ve scooter yarisi etkinlikleri ile Pendikli gençler ve çocuklar kiyasiya mücadele etti. Üniversite sinavindan çikip yarismada rekabet eden gençlerin yarismalari adeta nefes kesti.

Pendikli Gençler, Sinavdan Çikip Paten Kayarak Stres Attilar
Pendik’te gerçeklestirilen paten, scooter, kaykay yarismalari renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte yarisan gençlerin ve çocuklarin mücadeleleri izleyicileri hem heyecanlandirdi hem de eglendirdi. Pendik Belediyesi tarafindan düzenlenen yarismalar kapsaminda etkinlige birçok Pendikli genç ve çocuk katildi.

Etkinlikte gerçeklestirilen yarismalarda tüm katilimci gençlere madalya, tisört, sapka verilirken, ilk 3’e giren gençlere bisiklet ve madalya, 3 ve 10 arasi dereceye giren gençlere madalya ve suluk hediyesi verildi.

Yarismalara katilan gençlerin rekabeti ise renkli görüntülere sahne oldu. Rekabete tutulan gençler yarismada eglenirken ailelerini ise yarisma heyecani sardi.

Gençler, sinavdan çikip eglenmek için yarismaya geldi

Etkinlik alanina katilim saglayan bazi gençler ise Temel Yeterlilik Testi (TYT) bitiminden sonra yarismaya katildi.

Sinavin stresini ve gerginligini burada attigini belirten gençler, Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin’e tesekkürlerini iletti.

Sinav çikisi yarismaya katilim saglayan ve stresini attigini belirten Ramazan Araç, "Uyandigimda çok stresliydim, sinava girdikten sonra buraya gelince hiç bitmemesini istedim. Çok begendim, çok güzel, tesekkür ediyorum. Belediye baskanimizin böyle devam etmesini istiyorum." dedi.

Kaynak: İHA