Mustafa Sarigül Açiklamasi 'Pusulamiz Insan, Rotamiz Ise Insanca Bir Yasam'

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, Çankiri ziyaretinde "Pusulamiz insan, rotamiz ise insanca bir yasam" dedi.

Mustafa Sarigül Açiklamasi 'Pusulamiz Insan, Rotamiz Ise Insanca Bir Yasam'
TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, Çankiri’daki programina Emir Karatekin Türbesini ziyaretle basladi.

Türbeyi ziyaret eden Sarigül ve beraberindekiler, dualar etti.

Burada açiklamalarda bulunan Mustafa Sarigül, ülkede birçok soruna çözüm üreteceklerini belirtti.

Sarigül, "Ilgaz Anadolu’nun yüce bir dagidir. Çankiri ise, Anadolu bozkirinin bereketli topragidir. Çankiri Tuz Magarasi tam 5 bin yildir tuz üretiyor. Burasi dünyanin en eski ve en büyük tuz madenlerinden biridir. Ülkemizin en büyük kaya tuzu rezervine sahiptir. Bu tuzlar, fabrikalarda islenmekte ve sofralarimiza tat vermektedir. Hastalara sifadir, her derde de devadir. Saglik turizminde bazi atilimlar yapiliyor. Neden dünyayi bu sifali tuz magaralari ile bulusturmuyoruz? Ülkemizi yeterince anlatamiyor, tanitamiyoruz" dedi.



"Bizim için degisim, aile ile baslayacak"

Sarigül, “Degisim olacak, iktidar degisecek. TDP gelecek, degisim kendini gösterecek. Çankiri’nin derdi büyük. Derdi veren yüce rabbim çaresini de birlikte gönderir. Çankiri’ya çare geldi, sevgi geldi, umut geldi, degisim geldi. TDP israfin iktidarini bitirecek, esnafin iktidarini getirecek. Geçim derdi bitecek, yuvalarimiza huzur gelecek. Bugünkü iktidar elalemin oglunu, elin kizini düsünüyor. Bizim yavrularimizi, evlatlarimizi kim düsünecek? Onlara kim sahip çikacak? Kimden yardim isteyecekler? Evini zar zor geçindiren babadan mi yoksa çocuklarinin dertlerine üzülen anadan mi? Babalar iyi bir isi, adil bir maasi ve çocuklarina iyi bir gelecek saglamayi hak ediyor. Annelerse iyi bir esi, tencerede kaynayan asi ve çocuklariyla insan gibi yasamayi hak ediyor. Iktidar, bu vatanin çocuklarina üvey evlat muamelesi yapiyor. Bizim için degisim, aile ile baslayacak. Kadinlar gelecek, Türkiye güzellesecek. Gençler seçecek, yeni nesil gelecek, TDP gelecek, iktidar gidecek. Pusulamiz insan, rotamiz ise insanca bir yasam” ifadelerini kullandi.

"Tüm bölgeleri de birbirine kavusturacagiz"

Açiklamasina devam eden Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Sarigül su ifadelere yer verdi:

“Bizim iktidarimizda örtülü hiçbir sey olmayacagi gibi örtülü ödenek de olmayacak. Çünkü millet, parasinin nereye harcandigini bilecek, görecek. Har vurup harman savuranlarin dönemi bitecek. TDP Çankiri’ya büyük bir turizm atagi baslatacak. Biliyorsunuz ki Yildiztepe Kayak Merkezi, Türkiye’nin parlayan yildizidir. Kis turizmi adina, ekonomiyi daha da güçlendirmek için burada bulunan kayak merkezimizi hak ettigi yere getirmeye mecburuz. Yildiztepe’nin Erciyes’ten, Palandökenden ne eksigi var? Yatirim ve tanitimi olursa, yildizi daha da parlayacak, hak ettigi yeri alacak. TDP iktidarinda, yedi bölgede ayri çalisma yapacagiz. TDP iktidarinda, nasil ki Trakya ile Anadolu’yu birbirine bagliyorsak, tüm bölgeleri de birbirine kavusturacagiz. Anadolu’ya el verdik, Çankiri’ya söz verdik. Çankiri nasil ki Ankara’nin yani basinda, biz de Çankiri’ya ayni yakinliktayiz. TDP seçim vakti görünen, seçim bitince kaybolan bir parti degildir. TDP olarak sizlere her zaman degisimle gelecegiz. Biz milletimize yürekten bagliyiz. Çankiri’nin sevgisine, sonuna kadar layigiz. TDP, hak etmedigi kalpte bulunmaz. TDP sevilmedigi kalpte asla tutunmaz. Fakirligin dilini bilmeyenler, bu milletin dilinden anlamazlar" diye konustu.

Kaynak: İHA