Derman Çarsisi Ihtiyaç Sahibi Ailelerin En Büyük Destekçisi Oldu

Esenyurt’da bulunan Derman Çarsisi, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaslara yönelik yardimlarina devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlaminda örnek olusturan uygulamada beyaz esyadan, gidaya, sünnet kiyafetlerinden, yeni dogan paketine kadar pek çok yardim ihtiyaç sahiplerine ulastiriliyor.

Derman Çarsisi Ihtiyaç Sahibi Ailelerin En Büyük Destekçisi Oldu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’un, ihtiyaç sahibi vatandaslara yardim eli uzatmak amaciyla hayata geçirdigi Derman Çarsisi, açildigi günden bu yana binlerce ailenin yaninda oldu. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde hayata geçirilen merkezde beyaz esya, giyim, ayakkabi, gida, temizlik ürünleri, gelinlik, yenidogan paketi, oyuncak, okul ve sünnet kiyafetleri gibi pek çok ürün yer aliyor. Vatandaslar, Esenyurt Kültür Merkezi içerisinde yer alan Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne basvuru yaparak Derman Çarsisi’ndan yararlanabiliyor. Basvuru sonrasinda yapilan sosyal incelemeler sonucunda ihtiyaç sahibi oldugu tespit edilen vatandaslar, ihtiyaç duyduklari ürünleri buradan temin edebiliyor.

“Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yanindayiz”

Ihtiyaç sahibi vatandaslarin her zaman yaninda olduklarini söyleyen Esenyurt Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü Beyaz Masa Sorumlusu Canan Düzcü, “Baskanimiz Kemal Deniz Bozkurt’un hayata geçirdigi Derman Çarsisi ile binlerce vatandasimiza yardimda bulunduk. Çarsimizda; giyim, ayakkabi, ev esyasi, gelinlik, sünnet kiyafeti gibi birçok ürün yer aliyor. Beyaz masaya basvuru yapan vatandaslarimiz kendilerine verilen yardim fisleriyle çarsimiza gelerek istedikleri ürünü alabilirler. Derman Çarsisi’nin en güzel yani da vatandaslarimizin buraya gelerek, magazada alisveris yapiyor gibi kendi begendikleri ürünleri alabilmesi” dedi.

Kaynak: İHA