Uzunhüseyin Mahallesi'nin Asfalt Sorunu Çözüldü

Malatya Büyüksehir Belediyesi Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligi tarafindan Kale Ilçesine bagili Uzunhüseyin mahallesinde baslanan asfalt çalismalarinda sona yaklasildi.

Uzunhüseyin Mahallesi'nin Asfalt Sorunu Çözüldü
Malatya genelinde çalismalarini yogun bir sekilde sürdüren Yol ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligina bagli ekipler, Kale Ilçesi Uzunhüseyin Mahallesi’nde yapilan çalismalar sonucunda yolun 7 kilometrelik kismini tamamladi.

Mahallelerinde yapilan çalismalardan dolayi basta Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan olmak üzere emegi geçenlere tesekkür eden Uzunhüseyin Mahallesi Muhtari Vahap Kurtay, “Mahallemiz Kale ilçesine 31 Km uzaklikta kirsal bir bölgede bulunmakta. Mahallemizin en büyük sorunu ulasimdi. Biz burada Sayin Selahattin Gürkan Baskanimizdan öncesi ve sonrasini konusuyoruz. Sayin Selahattin Gürkan Baskanimizla birlikte mahalle olarak yol açisindan çok rahatladik. Su anda da yollarimizdaki çalismalar devam ediyor. 7-8 km sicak asfalt çalismasi gerçeklestirildi.

Yollarimizdaki sorun iki sene içerisinde çözüldü. Mahallemizin yol sorunu %70 çözüldü. Diger bölgelerdeki çalismalar ise devam ediyor. Bu çalismalarinda en kisa sürede tamamlanacagi inancindayim. Ayrica mahallemizde tasimali egitim yapildigindan dolayi ögrencilerimiz çok cefa çekti. Ögrencilerimizde artik daha rahat bir sekilde okullarina gitme imkânina kavusmus oldu. Allah büyüklerimizin eksikligini vermesin. Bizlerle sürekli ilgileniyorlar. Sayin Selahattin Gürkan Baskanima, Kale Belediye Baskanimiz Murat Koca’ya ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diye konustu
Kaynak: İHA