Nilüfer Belediyesi'nden Engelli Ögrencilere Sinav Destegi

Nilüfer Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) katilan engelli bireylere, ulasim destegi vererek evlerinden alip sinav merkezlerine ulastirdi.

Nilüfer Belediyesi'nden Engelli Ögrencilere Sinav Destegi
Her kosulda engelli bireylerin yaninda olan Nilüfer Belediyesi, sinav gününde de ihtiyaç duyanlarin yardimina kostu. Nilüfer Belediyesi, cumartesi-pazar olmak üzere iki gün yapilan Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) katilan engelli bireylerden talep edenlere, ulasim imkani sagladi.

Sinava katilacak olan bireyler, yapilan duyuru üzerine sinav öncesinde Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü’nü arayarak, servis talebinde bulundu. Sinav günü Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yasam Destek Merkezi’nin özel donanimli araçlari ve görevli personel de, belirlenen saatlerde engelli bireyleri evlerinden alarak, Nilüfer’in yani sira diger ilçelerde de yer alan sinav merkezlerine ulastirdi. Sinavin ardindan merkezlerden alinan engelli bireyler, sorunsuz bir sekilde tekrar evlerine götürüldü. Hizmetten yararlanan vatandaslar, saglanan destek için Nilüfer Belediyesi ve Baskan Turgay Erdem’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA