Kayseri’de ilk olma özelligi tasiyan ve “Harman Meydani’nda Tarihe Yolculuk” sloganiyla gerçeklestirilen Antika Pazari, 11 Temmuz 2021 Pazar günü yeniden meraklilariyla bulusacak. Yurdun çesitli yerlerinden gelen antikacilar ile antika meraklilarini bulusturan pazarla ilgili açiklamalarda bulunan
Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, “Tarihi ve dogal güzellikleriyle Kayseri’nin incisi konumundaki Talas’ta geçmise yaptigimiz yolculugu yeniden baslatiyoruz. Açildigi günden bu yana büyük ragbet gören pazarimiza
koronavirüs salgini kapsaminda alinan tedbirler sonucu ara vermek zorunda kalmistik. Kisitlamalarin Temmuz ayiyla birlikte kalkmasiyla artik Antika Günleri kaldigi yerden devam edecek. Antika saatlerden tespihlere, kitaplardan tas plaklara kadar çesit çesit antikalari, Kayserili hemsehrilerimizle bulusturacagiz. Geçmise özlem duyan herkesi Temmuz ayinin ikinci Pazar günü olan 11 Temmuz’da Harman Mahallesi’ndeki Antika Günleri’ne davet ediyorum” dedi.
Türkiye’nin dört bir yanindan antika severlerin bulusma noktasi olan Antika Pazari, son olarak 9 Mart 2020 tarihinde altinci kez kurulmus ve pandemi tedbirleri nedeniyle bir daha açilamamisti.