Dünya Çapinda Taninmis Iletisim Kuruluslarindan QNET'e 6 Ödül Birden

Asya’nin önde gelen e-ticaret destekli dogrudan satis sirketi QNET, uçtan uca dijital iletisim kurmak için olusturdugu strateji ile Communicator Ödülleri’nde ve HERMES Ödülleri’nde üçer ödül aldi.

Dünya Çapinda Taninmis Iletisim Kuruluslarindan QNET'e 6 Ödül Birden
Interaktif ve Görsel Sanatlar Akademisi (AIVA) tarafindan degerlendirilen ve onaylanan Communicator Ödülleri, QNET’i farkli kategorilerde toplam üç ödüle layik gördü. QNET’in “Her zamankinden daha güçlü” sosyal medya kampanyasi, Sosyal Kategori’de ‘Mükemmellik Ödülü’nü kazandi. Kampanya, 3,2 milyondan fazla kullanici erisimine ulasmisti. Çevrimiçi Video Kategorisi’nde QNET’in “Dogrudan Satis ve Piramit Semasi Arasindaki Fark” adli videosu ise Seçkinlik Ödülü’ne layik görüldü.

Web Siteleri Kategorisi’nde diger bir ‘Seçkinlik Ödülü’ ise QNET’in distribütörleri için olusturulan platform olarak hizmet veren, ‘Qbuzz’ resmi blog sayfasi için verildi.

Yenilikçi endüstrinin fikirlerini hem geleneksel hem de dijital platformlarda hayata geçirme çabasini onurlandirmayi amaçlayan, dünyanin en eski ve en büyük yarismalarindan biri olan HERMES Ödülleri’nde ise QNET, Ogilvy, Citi, McKinsey & Company, Microsoft ve daha fazlasi gibi dünya çapinda taninan diger markalarin yani sira bir platin ve iki altin ödülün sahibi oldu. Mobil Uygulama Kategorisi’nde Platin Ödül, Kurumsal Imaj Kategorisi’nde QNET’in, RYTHM Vakfi ve çesitli Kurumsal Sosyal Sorumluluk projeleri araciligiyla egitim, cinsiyet esitligi ve sürdürülebilir toplum gelisimi için çalismalari, “QNET, RYTHM Vakfi Araciligiyla Topluluklara Geri Dönüyor” baslikli video ile Altin Ödül’e layik görüldü.

Manchester City Futbol Kulübü’nün ve Afrika kitasindaki CAF’in Kulüpler Arasi müsabakalarinin resmi dogrudan satis ortagi olan QNET, Spor Kategorisi’nde ise Altin Ödül kazandi. Böylelikle QNET, dijital iletisim alaninda bu yil içinde 15 ödül almis oldu.

QNET’in CEO’su Malou Caluza, ödüllerle ilgili “Geçen yil, sosyal mesafenin artmasiyla birlikte, insanlar çalismak ve iletisim kurmak için yeni yollar aradi. Internet kullanimi dünya genelinde yüzde 70’ten fazla artti. Iletisimcilerimiz, küresel müsteri ve distribütör toplulugumuzla etkilesim kurmak için dijital pazarlama kampanyalarini ve video içeriklerini büyük ölçüde arttirdi. Herkes için zor bir zaman oldugunun farkindayiz. Amacimiz, mesajlarimizla toplulugumuza umut ve pozitiflik getirmek ve bu çabalarin ödül veren kuruluslar tarafindan takdir edilmesinden dolayi çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA