Vali Karadeniz'den Salihli'de Ziyaret Turu

Manisa Valisi Yasar Karadeniz, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Salihli Ilçesini ziyaret etti. Salihli Kaymakamligi, Belediye Baskanligi ve Sardes Doga Sporlari ve Dagcilik Kulübünü ziyaret eden Vali Karadeniz daha sonra Ramiz Turan Stadyumu ile Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Karadeniz'den Salihli'de Ziyaret Turu
Salihli ilçesi ziyaretinde ilk olarak Kaymakam Mehmet Kamil Saglam’i makaminda ziyaret eden Vali Karadeniz, ilçenin genel durumu, devam etmekte olan yatirim, faaliyet ve projelere iliskin Kaymakam Saglam’dan bilgi aldi.

Vali Karadeniz, Kaymakamlik ziyareti sonrasi Belediye Baskani Zeki Kayda’ya ziyarette bulundu. Baskan Kayda, belediye tarafindan yürütülen çalismalar ve 2 bin 320 kilometre alana sahip olan Kula-Salihli UNESCO Global Jeopark’ina iliskin Vali Karadeniz’e bilgi verdi. Salihli’yi yerel, bölgesel ve uluslararasi turizm alanlarinda tanitmak istediklerini de belirten Baskan Kayda, Kula-Salihli UNESCO Global Jeopark’a verdigi desteklerden dolayi Vali Yasar Karadeniz’e tesekkür etti.

Kaymakamlik ve Belediye ziyareti sonrasinda ilçede faaliyet gösteren Sardes Doga Sporlari ve Dagcilik Kulübüne (SARDOK) ziyarette bulunan Vali Karadeniz, kulüp faaliyetleri ile uzunlugu 600 km olan yürüyüs, kampçilik, dag bisikleti, kaya tirmanisi, fotograf, safari gibi birçok bransi içinde bulundurmasi planlanan Lidya Yolu projesine iliskin yetkililerden bilgi aldi.

Ilçede bulunan Ramiz Turan Stadyumu ile Gençlik Merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Yasar Karadeniz’e ziyaretlerinde Kaymakam M. Kamil Saglam, Belediye Baskani Zeki Kayda ve yetkililer eslik etti.
Kaynak: İHA