MASKI'yle Milli Savunma Bakanligi Arasinda Protokol Imzalandi

MASKI Genel Müdürlügü, Manisa merkezin içme suyu kapasitesini artirmak adina Fidanlik içme suyu iletim hattinin yenilenmesine yönelik proje çalismalarina basladi. Genel Müdür Burak Aslay da, proje kapsaminda insa edilecek olan 20 ve 10 bin tonluk içme suyu depolarinin askeri arazi içerisinde bulunmasi nedeniyle yapilan görüsmeler neticesinde Milli Savunma Bakanligi ile kurum adina ortak bir protokole imza atti.

MASKI'yle Milli Savunma Bakanligi Arasinda Protokol Imzalandi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Manisa merkezin içme suyu kapasitesini artirmak için çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak 37 milyon TL yatirim bedeli ile Gürle Dogal Kaynak Suyunun mevcut içme suyu ana isale hatti yenilenerek Bati kanadinin su kapasitesi artirildi. Yeni projelerine hiz kesmeden devam eden MASKI, Fidanlik içme suyu iletim hattini yenilemek için de çalismalarina basladi.

Dogu kanadinda yer alan hattin yenilenmesi ile birlikte il merkezinde uzun yillar su sikintisi yasanmayacak.

Içme suyu depolari için görüsmeler tamamlandi

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, proje kapsaminda insa edilecek olan 20 ve 10 bin tonluk içme suyu depolarinin askeri arazi içerisinde yer almasi nedeniyle yaptiklari görüsmelerin ardindan Milli Savunma Bakanligi ile bir protokol imzaladiklarini belirterek, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün belirledigi hedefler dogrultusunda hemserilerimiz için ilimizin gelecegine yönelik projeler üretiyoruz. Gerek Milli Savunma Bakanligi gerekse de Tugay Komutanligi ile yaptigimiz istisareler sonrasinda imzaladigimiz protokol dahilinde gerekli izinleri aldik. Projemiz ile Manisa merkezde gelecek yillarda içme suyu sikintisi yasanmayacak. Manisali hemserilerimiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA