Ipekyolu Gençlik Merkezi Üniversite Sinavina Girecek Gençlere Moral Etkinligi Düzenlendi

Van Ipekyolu Gençlik Merkezince üniversite sinavina girecek gençlere moral etkinligi düzenlendi.

Ipekyolu Gençlik Merkezi Üniversite Sinavina Girecek Gençlere Moral Etkinligi Düzenlendi
Gençlik merkezinde çesitli egitimlere katilan ve etüt salonlarinda bir yil boyunca düzenli ders çalisan gençler bu hafta sonu TYT, AYT sinavina girecekler. Bu kapsamda toplam 110 genç, Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli Edremit Su Sporlari Merkezi’ne götürüldü. Su Sporlarinda gençler için öncelikli olarak ‘Stresi yönetme’ ve ‘Sinav motivasyonu’ konulu rehberlik hizmeti verildi.

Ardindan Van Büyüksehir Belediyesi’nin katkilari ile yemek ikraminda bulunuldu. Gençler, yemek sonrasi semaver çayi ile güzel bir muhabbet ortami olusturdular. Ardindan voleybol, basketbol, plaj futbolu, plaj voleybolu gibi spor etkinlikleri ve müzik etkinlikleri düzenlendi, halaylar çekildi. Sinav öncesi gençlerimize güzel bir moral, motivasyon etkinligi saglandi.

Program sonunda açiklamalarda bulunan Ipekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Sunullah Ercek; programa katki sunan Van Büyüksehir Belediyesine, Tusba Gençlik ve Spor Kulübü Dernegine, rehberlik sunumunu gerçeklestiren rehber ögretmenine programda emegi geçen egitim uzmani, lider, personel, egitmen, Edremit Su Sporlari çalisanlarina ve katilim saglayan gençlere tesekkür etti. Ercek, “Bu vesileyle gençlerin yüksek bir motivasyon ve pozitif bir zihin yapisiyla sinava katilacaklar. Her sey günes yüzlü gençlerimiz için” dedi.

Kaynak: İHA