Cumhurbaskani Erdogan, Is Insani Tacettin Aslan'a Fahri Doktora Tevcih Törenine Video Mesaj Gönderdi Açiklamasi

'IÇDAS gibi bir dünya devini ülkemize kazandiran Tacettin Aslan, sivil toplum kuruluslari ve egitim kurumlarina verdigi güçlü destekle de nitelikli insan havuzumuzun gelismesine önemli katkilarda bulunmustur'.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, IÇDAS Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Aslan için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafindan düzenlenen fahri doktora tevcih törenine video mesaj gönderdi.

Cumhurbaskani Erdogan mesajinda, Aslan'a girisimcilik alaninda takdim edilen fahri doktora unvaninin hayirli olmasini diledi.

Töreni, Türkiye'nin ve Çanakkale'nin taninmis is insanlari arasinda yer alan Tacettin Aslan'a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin sükran borcunun bir nisanesi olarak gördügünü aktaran Erdogan, sunlari kaydetti:

"Tacettin Aslan Bey, vatanina ve milletine hizmeti ibadet mesabesinde görmüs Türkiye'nin ve Çanakkale'nin kalkinmasi için çaba harcamis, hayirseverligiyle insanimizin gönlünde taht kurmus, her bakimdan müstesna bir sahsiyettir. IÇDAS gibi bir dünya devini ülkemize kazandiran Tacettin Aslan, sivil toplum kuruluslari ve egitim kurumlarina verdigi güçlü destekle de nitelikli insan havuzumuzun gelismesine önemli katkilarda bulunmustur. Nitekim bugün, is ve ticaret hayatimizin farkli alanlarinda Tacettin Aslan Bey'in yetismesine vesile oldugu birçok basarili yönetici, mühendis ve girisimciye rastliyoruz. Ayni sekilde Tacettin Bey'in destegiyle yaptirilan okullardan mezun olan binlerce insanimiz, ülkemize ve milletimize hizmet ediyor."

Aslan'a, Türkiye'ye ve Çanakkale'ye yaptigi katkilar için tesekkür eden Erdogan, "Allah'tan kendisine hayirli, saglikli, uzun ömürler diliyorum. Sayin Rektör ve üniversite yönetimini kadirsinasliklari için tebrik ediyor, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin tüm ögrencilerine, hocalarina basari dileklerimi iletiyorum." ifadesini kullandi.
Kaynak: AA