Tarim Ve Orman Bakani Pakdemirli, Izmir Il Saglik Müdürlügünü Ziyaret Etti

Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, Izmir'de Il Saglik Müdürlügüne ziyarette bulundu.



Pakdemirli, Il Saglik Müdürü Mehmet Burak Öztop'tan, kentte yeni tip koronovirüs (Kovid-19) salgini sürecinde devam eden asilama çalismalariyla ilgili bilgiler aldi.

Ziyarete basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Pakdemirli, kontrollü normallesme sürecinde Izmir'in basarili sonuçlarindan dolayi bir Izmirli olarak gurur duydugunu söyledi.

Öztop ve tüm saglik çalisanlarina normallesme sürecindeki çalismalarindan dolayi tesekkür eden Pakdemirli, sunlari kaydetti:

"Izmir ilimiz hem vaka sayisinda en iyi illerden biri hem de tedavi olan hastalarimiz açisindan da en iyi noktada. Asilama açisindan da hep ilk 3-5 il arasina giriyor. Havalarin iyice sicaklamaya basladigi bugünlerde Izmir'imiz tabii ki bir çekim merkezi olacaktir. Bu Izmir'in turizmine de olumlu yansiyacagina inaniyorum. En genis anlamda böyle bir sürecin yönetilmesinde tüm Saglik Bakanligi çalisanlarimiza ve basta Sayin Cumhurbaskanimiza bu zor pandemi sürecinin yönetilmesinden dolayi tesekkürlerimizi, hürmetlerimizi arz ediyoruz."

Pakdemirli'nin ziyaretine Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, AK Parti Izmir Il Baskan Vekili Ali Aslan da katildi.

Kaynak: AA