Pakistan'da Patlama Açiklamasi 2 Ölü, 17 Yarali

Pakistan’da bir evde meydana gelen patlamada 2 kisi hayatini kaybetti, 17 kisi ise yaralandi.

Pakistan'da Patlama Açiklamasi 2 Ölü, 17 Yarali
Pakistan’in Lahor kentinde bulunan Johar kasabasinda bir evde patlama meydana geldi. Patlamada 2 kisi hayatini kaybederken, 17 kisi de yaralandi. Patlama sonucu binada agir hasar olusurken, binanin disinda park halindeki araçlar da zarar gördü. Görgü taniklarinin ifadelerine göre, patlamanin siddeti ile çevredeki evlerin ve binalarin camlari kirildi.

Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, yaralilar Cinnah Hastanesi’ne kaldirildi. Cinnah Hastanesi yönetimi, yaralilarin tedavisinin sürdügünü belirterek, halka yaralilar için kan bagisinda bulunmalari çagrisinda bulundu. Yaralilar arasinda 1 polis memuru, 1 kadin ve 2 de çocuk oldugunu belirten hastane yetkilileri, yaniklar nedeniyle tüm yaralilarin durumunun kritik oldugunu ifade etti.

Patlamanin nedeni henüz bilinmezken, bazi mahalle sakinleri kimligi belirsiz bir kisinin motosikletini evin yakinina park ettigini, daha sonra da motosikletin patladigini öne sürdü. Polis, olaya iliskin daha fazla arastirma yapmak için bölgeyi kordon altina alarak, trafigi yeniden yönlendirdi.

Pencap Eyalet Basbakani Sardar Usman Buzdar, Emniyet Genel Müdürlügü’nden patlamayla ilgili ayrintili bir rapor sunmasini istedi.
Kaynak: İHA