(ÖZEL) Gaziosmanpasa'da Güvenlik Kamerali Önlem Zehir Tacirlerini Kurtarmadi

Istanbul Gaziosmanpasa’da uyusturucu satisi yapildigi belirlenen adreslere baskin düzenleyen polis ekipleri bir miktar bonzai maddesi ile beraber 3 süpheliyi yakaladi. Baskinda, uyusturucu satisinin yapildigi adreslerin sokaga yerlestirilen güvenlik kameralariyla izlendigi ortaya çikti.

(ÖZEL) Gaziosmanpasa'da Güvenlik Kamerali Önlem Zehir Tacirlerini Kurtarmadi
Gaziosmanpasa Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri uyusturucu satisi ve kullanimini önlenmeye yönelik gerçeklestirdigi çalismalar neticesinde yan yana bulunan iki evin zehir tacirleri tarafindan kullanildigi tespit etti. Adreslerin çevresinde çalismalarini yürüten polis ekipleri, evden çikan bir kisiyi durdurarak üzerinde uyusturucu madde yakaladi. Çalismalarin devaminda uyusturucu ticaretinin yapildigi adreslere baskin düzenlenerek Sercan Ö., Murat D. ve Altan G. isimli süpheliler gözaltina alindi.

Adreslerin içerisinde yapilan aramalarda posetlere konarak çati arasina saklanmis bir miktar bonzai maddesi ele geçirildi. Polis ekiplerinin baskin düzenledigi adreslerin bulundugu sokaga yerlestirilmis güvenlik kameralari da polisin dikkatinden kaçmadi. Evin içerisinde bulunan ekranlardan sokaktaki hareketliligi gözleyen süphelilerin herhangi bir polis baskinina karsi bu sekilde tedbir aldiklari ögrenildi.

Süphelilerden Sercan Ö. ve Murat D. çikarildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Altan G. ise, serbest birakildi.
Kaynak: İHA