Küçükçekmece'de Araca Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir Yarali
Küçükçekmece’de motosikletle gelen iki kisi içinde biri kadin biri erkek iki kisinin bulundugu ticari araca kursun yagdirdi. Saldirida araç sürücüsü adam agir yaralanirken kadin yara almadan kurtuldu.

“Beyefendi kanlar içindeydi”
Olayi gören Dogukan Mert “3-4 el silah sesi duyduk. Biz de silah sesine çiktigimizda motosikletliler buraya dogru kaçiyordu. Beyefendi kanlar içindeydi. Yaninda bir de kiz arkadasi vardi agliyordu o da. Polisi ve ambulansi aradik. Motosikletliler iki kisilerdi. Ilk gördügümde bilinci açikti ama ambulans gelene kadar bilinci kapandi. Surati bembeyaz olmustu. Motosikletli tam sürücü tarafindan ates etti.” dedi.
Ömer Faruk Dursun ise “3-4 el silah sesi geldi. Mantar tabancasi sesi gibiydi. Sonra bagrisma seslerini duyduk ve buraya çiktik. Millet buraya toplanmisti. Soförde ilk basta biraz kipirdanma vardi ama gögüsünde ve surasinda kanlar akiyordu. Ambulans gelen kadar durumu agirlasti. Kadin bagiriyordu.” seklinde konustu.
