Kandilli Belediye Baskani Aydin Açiklamasi 'Ermaden'in Disaridan Isçi Alimi Yaptigi Söylemleri Gerçegi Yansitmiyor'

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Kandilli Belediye Baskani Mustafa Aydin, bölgede faaliyette bulunan Ermaden firmasi ile ilgili kamuoyundaki haberlerin gerçegi yansitmadigini söyledi.

Kandilli Belediye Baskani Aydin Açiklamasi 'Ermaden'in Disaridan Isçi Alimi Yaptigi Söylemleri Gerçegi Yansitmiyor'
Kandilli Belediye Baskani Mustafa Aydin, beldede faaliyette bulunan Ermaden firmasinin disaridan isçi aldigi yönündeki görüslere yönelik açiklama yapti. Baskan Aydin açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

Kandilli Belediyesi olarak beldemize son zamanlarda yatirimlarin artmasi ve yeni yatirimlarin da gelecek olmasindan son derece mutluluk duyuyoruz. Ancak, son zamanlarda Kandilli Beldesi’nde OYAK kurulusu olan Ermaden firmasinin disaridan isçi aldigi yönünde görüsler ortaya atildigini görüyoruz. Ancak bu görüsler yada söylentilerin hiç biri gerçegi yansitmamaktadir. Ermaden firmasi ihaleyi alip beldemizde çalismaya basladigi günden bu yana firmanin yöneticileri ile sürekli diyalog halindeyiz. Firma yöneticileri ile güzel iliskilerimiz ve diyaloglarimiz devam etmektedir. Su ana kadar ihtiyaç duyduklari vasifli (Kalifiye) personeli varsa bölgemizden almislardir, ihtiyaç duyduklarinda da bölgemizden almaya devam etmektedirler. Ermaden firmasi yöneticilerinin gelismekte olan beldemize ve halkina karsi bakis açilarinin tamamen pozitif olmasi, bizlerle diyalog içerisinde olmalari bizleri de fazlasiyla memnun etmektedir. Basta OYAK yöneticileri olmak üzere dünyanin en zor yatirimlarindan birini hayata geçirmeye çalisan Ermaden firmasi yöneticilerine beldemize ve bölge halkimiza karsi olumlu bakislarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Bizler bu güne kadar oldugu gibi bundan sonrada Kandilli Beldemizin gelismesi ve büyümesi için çalismaya devam edecegiz. Sundan her kes emin olsun ki; Kandilli Belediyesi olarak beldemize yatirim yapan ve istihdam saglayan her yatirimcinin destekçisi olmayi sürdürecegiz. Kandilli halkimiz hiç merak etmesin, dedikodulara ve yalanlara itibar etmesin. Kandilli’nin ve Kandilli halkinin hakkini hiç kimseye yedirmeyiz.”
Kaynak: İHA