Yenisehir Belediyesinden Engelli Bireylere Akülü Sandalye

Yenisehir Belediyesi, Yenisehir Yasam Gönüllüleri ile birlikte akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan ihtiyaç sahibi üç engelli vatandasa tekerlekli sandalyelerini ulastirdi. Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, akülü tekerlekli sandalyeleri engelli bireylere bizzat teslim etti.

Yenisehir Belediyesinden Engelli Bireylere Akülü Sandalye
İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesi ve Yenisehir Yasam Gönülleri, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandasa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Engelli bireylerin hayatini kolaylastirmak ve sosyal yasamda daha fazla yer almalarini saglamak amaciyla çalismalarina devam eden Yenisehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaslarin taleplerini de gönüllülerle birlikte yerine getiriyor.

Yenisehir Belediyesi Sosyal Hizmet Birimine akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan ihtiyaç sahibi üç vatandasa sandalyeleri evlerinde teslim edildi. Belediye Baskani Özyigit ve Yenisehir Yasam Gönüllüleri, Güvenevler Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Batikent Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli bireylere tekerlekli sandalyelerini ulastirdi.

Baskan Özyigit, Yenisehir Belediyesi olarak daima engelli bireylerin yaninda olacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA