Yenisehir Belediyesinden 30 Mahallede Spor Ve Sinema Etkinligi

Diyarbakir’in Yenisehir Ilçe Belediyesi çocuk ve gençlerin yaz aylarini daha verimli ve eglenceli geçirmeleri amaciyla ’Mahallede spor ve sinema Etkinligi’ düzenleyerek gençlerin pandemi süreci ve sinav stresinden kurtulmalarini saglayacak.

Yenisehir Belediyesinden 30 Mahallede Spor Ve Sinema Etkinligi
Diyarbakir’in Yenisehir Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci’nin talimatlari ile hafta basi 30 mahallede ’Mahallede spor ve sinema etkinligi’ düzenlenecek. Etkinlikle ile ilgili açiklama yapan Yenisehir Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Murat Besikci, Hantepe Mahallesi’nde baslayacak olan etkinlige her yas araligindaki çocuk ve gençlerin katilabilecegini belirterek, birbirinden çesitli etkinliklerin düzenlenecegi programlarin 30 mahallede iki hafta boyunca devam edecegini söyledi.

Kaymakam Besikci, "Kirsal ve merkez mahallelerimizde profesyonel egitimcilerimizin esliginde geleneksel okçuluk, dart, yer satranci, masa tenisi, golf, langirt, basketbol, çocuk oyunlari turnuvalari düzenleyip, daha önce hiç sinemaya gitmeyen vatandaslarimizi sinemayla, küçük çocuklarimizi da animasyon sinemasiyla bulusturacagiz" dedi.

Öte yandan Yenisehir Belediyesi tarafindan düzenlenecek ’Mahallede spor ve sinema etkinliginde’ sinema gösterimlerinde gençlere ve çocuklara patlamis misir, içecek gibi çesitli ikramlarinda yapilacagi belirtildi.
Kaynak: İHA