Silifke'de Otizmli Çocuklar Yaz Senliginde Eglendi

Silifke Çilek Kokusu Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yasam Merkezi tarafindan otizmli çocuklar için aileleriyle birlikte Yaz Senligi düzenledi.

Silifke'de Otizmli Çocuklar Yaz Senliginde Eglendi
Otizmli çocuklarin aileleri tarafindan çadir kurulup, sikma börek yapildigi senlikte, Türk Kizilay’i davetlilere asure dagitirken, Silifke Engelliler Dernegi korosu da mini bir konser verdi.

Senlikte bir konusma yapan Silifke Belediye Baskanvekili Sadik Altunok, “Bu merkez sayesinde otizmli çocuklarimizin egitim, spor, sanat ve kültür alanlarinda egitilerek toplumsal hayata katilmalarina biz de belediye olarak destek veriyoruz. Geçtigimiz Nisan ayinda yine vatandaslarimiz, otizmli çocuklarimiz ve ailelerimizle birlikte hizmete açtigimiz bu merkezimiz Türkiye’nin çesitli il ve ilçelerinde bir örnek teskil ederken, İçel ve komsu ilçelerimizde de ayri bir heyecana vesile olmustur. Belediye olarak açtigimiz bu merkezin önemi, isleyisi ve ilçemize sosyal alanda sagladigi katkilarin bilincindeyiz. Otizmli çocuklarimiza sundugumuz hizmetlerimize ayni heyecan ve azimle devam edecegiz” dedi.

Yapilan konusmalarin ardindan Senlige katilan Silifke Kaymakami Namik Kemal Nazli, Silifke Belediye Baskanvekili Sadik Altunok, Ilçe Emniyet Müdürü Gökhan Mert, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Ali Güngör, AK Parti Ilçe Baskani Mehmet Emin Kurt, MHP Ilçe Baskani Levent Nogay, MEDCEM Genel Müdürü Murat Kahya hep birlikte Otizmli Çocuklar Destek ve Sosyal Yasam Merkezi ögrenci velileri tarafindan hazirlanan el sanatlari sergisini gezdiler. Davetliler sergiden çesitli hediyeler satin alarak yasam merkezine destek olmaya çalistilar.
Kaynak: İHA