Sertrans Logistics'ten 4,5 Milyon Avroluk E-Ticaret Deposu Yatirimi

2 yilda yaklasik 20 milyon avro depo yatirimi yapmaya hazirlanan sirket, 2 bin kisinin üzerinde ek istihdam yaratacak.

Sertrans Logistics, yurt içi büyüme hedefleri dogrultusunda bir adim daha atarak Istanbul Hadimköy'de 30 bin metrekarelik yeni bir depo açti.

Sertrans Logistics'ten yapilan açiklamaya göre, 2023'te Türkiye'nin en büyük e-ticaret lojistigi firmasi olmayi hedefleyen sirket, büyüme stratejisi kapsaminda yatirimlarina devam ediyor.

Küresel salgin döneminde 40 bin metrekarelik depo yatirimiyla mevcut platformunu büyüten Sertrans, Hadimköy Akpinar'da 30 bin metrekarelik bir e-ticaret deposu daha açti.

Sadece e-ticaret lojistigi operasyonuna özel olan yeni deponun faaliyete geçmesiyle sirketin toplam depolama kapasitesi yaklasik yüzde 25 artarak 140 bin metrekareye ulasti.

2 yilda yaklasik 20 milyon avro depo yatirimi yapmaya hazirlanan Sertrans Logistics, 2 bin kisinin üzerinde bir ek istihdam yaratacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Baskani Nilgün Keles, yeni deponun yaklasik 2 milyon adet ürün stok kapasitesine sahip olacagini belirterek, yaklasik 1.500 kisiye istihdam saglayacagini bildirdi.

Keles, gelecek yil için 15-17 milyon avroluk bir yatirimla 75 bin metrekarelik yeni bir depo hazirligi içinde olduklarini aktararak, bu yatirimlarin Sertrans'i 2023 hedefine götürecegini aktardi.
Kaynak: AA