Kusadasi'nda Dünya Yoga Günü Etkinligi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde, 21 Haziran Dünya Yoga Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Adagöl Mesire Alani’nda düzenlenen etkinlige Kusadalilar yogun ilgi gösterdi.

Kusadasi'nda  Dünya Yoga Günü Etkinligi


Kusadasi Belediyesi tarafindan yenilenen Adagöl Mesire alani çesitli spor etkinliklerine ev sahipligi yapmaya devam ediyor. Adagöl’de geçtigimiz hafta Ceyda Atigan egitmenliginde baslayan fitcardio dersleri Kusadalilardan yogun ilgi görürken, 21 Haziran Dünya Yoga Günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

Yoga Egitmenleri Begüm Tunç ve Onur Soykan esliginde düzenlenen ücretsiz yoga etkinligine çok sayida vatandas katildi.

Yaklasik 1 saat süren etkinlikte meditasyon, yoga ve selamlama hareketleri yapildi.

Yoga etkinliklerinin belirli araliklara devam edecegini belirten Egitmen Begüm Tunç, “Bugün burada 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nü kutlamak için toplandik. Yogayi tüm Kusadalilara tanitmak istiyoruz. Hayatlarina güzellikler katacagina inaniyoruz. Hayata pozitif bakiyoruz ve herkesin öyle bakmasini istiyoruz. Böyle güzel bir etkinlige öncülük yaptiklari için Kusadasi Belediyesi’ne çok tesekkür ederiz” dedi.



Yoganin insanlari birlestiren bir gücü oldugunu belirten Egitmen Onur Soykan ise “Doga ile iç içe bir ortamda etkinligimizi yapmak bizlere büyük bir keyif veriyor. Katilimin yogun olmasi ayrica bizi çok mutlu etti. Katilim gösteren herkese çok tesekkür ederiz” diye konustu.



Uzun yillardir yoga yapan Sinem Özen ise “Bugün Dünya Yoga Günü. Böyle özel bir günde, böyle güzel bir etkinlige öncülük yaptiklari için Kusadasi Belediyesi’ne tesekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Adagöl, doga ile iç içe çok güzel bir alan. Etkinligin böyle bir yerde yapilmasi çok iyi olmus” dedi.

Kaynak: İHA