Izmir'de Uyusturucu Operasyonunda 9 Süpheli Tutuklandi

Izmir’de uyusturucu ticareti yaptiklari yönünde 21 kisi hakkinda yürütülen sorusturma kapsaminda, çesitli türde uyusturucu madde ve haplar ele geçirilirken, gözaltina alinan 9 kisi de tutuklandi.

Izmir Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan uyusturucu ticareti yaptiklari yönünde 21 süpheli hakkinda yürütülen sorusturma kapsaminda; daha önce yapilan ara yakalamalarda 343,46 gram metamfetamin, 751,5 gram esrar, 3,40 gram kokain ve 64 adet (hap) ecstasy türü uyusturucu madde ile uyusturucu veya uyarici madde etkisi doguran 408 adet hap ele geçirildi. Suça karistigi tespit edilen 9 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sorusturmanin gelinen asamasinda suça karistigi tespit edilen 15 süpheli hakkinda 22 Haziran 2021 tarihinde süphelilerin adres ve is yerlerine es zamanli yapilan operasyonlarda, 1 adet pompali tüfek, 18 adet tabanca fisegi, uyusturucu madde etkisi doguran 6 adet hap ve bir miktar esrar tohumu ele geçirildi. Süphelilerden 11’i yakalanarak gözaltina alindi. Sorusturmanin titizlikle ve etkin sekilde sürdürüldügü bildirildi.

Kaynak: İHA