Beylikdüzü'nde Araba Sürmeyi Ögrenirken Takla Atti

Beylikdüzü’nde araba sürmeyi ögrenen genç kadin, heyecan yapip el frenini çekince kullandigi araç takla atti. Kaza sonrasi araçta sikisan kadin ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi.

Beylikdüzü'nde Araba Sürmeyi Ögrenirken Takla Atti
Kaza, Beykent Mahallesi Osmanli Caddesinde saat 14.30 siralarinda meydana geldi. Ehliyetiz oldugu ögrenilen Z.U (41) isimli bir kadin, büyükannesi gözetiminde araba sürmeyi ögrenmek için trafik yogunlugunun az oldugu bir bölgeye geldi. Sürüs esnasinda yokus üzerinde duran kadin, arabayi geri geri kaçirinca heyecan yaparak el frenini çekti. Hizla savrulan araba, kadinin hakimiyetinden çikarak takla atti.

Kaza sonrasi araçta sikisan ve hafif sekilde yaralanan acemi sürücü, çevredeki vatandaslarin yardimiyla araçtan çikarildi. Olay anlari gören bir vatandas ise durumu, “Biz oglumla arabanin isleriyle ugrasirken arkadan bir ses geldi. Birkaç bayanin bulundugu bir araç takla atti. Bizde hemen yardima gittik ve araç içerisinden çikartmaya çalistik. Yavas yavas disari gelmesini söyledik ve araçtan çikarttik. Daha sonra ise itfaiyeye ve ambulansa haber verdik” dedi.

Kaynak: İHA