Aliaga'da Hayvan Bakim Ve Yasam Alani'na Giden Yol Asfaltlaniyor

Aliaga Belediyesi, her yaz belirlenen program dahilinde sürdürdügü asfaltlama çalismalarina bu yil Çitak Mahallesi ile Sevimli Dostlar Hayvan Bakim ve Yasam Alani bölgesinden basladi.

Aliaga'da Hayvan Bakim Ve Yasam Alani'na Giden Yol Asfaltlaniyor
Aliaga Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, Güzelhisar Caddesi’ni Sevimli Dostlar Hayvan Bakim ve Yasam Alani’na baglayan yaklasik 1 buçuk kilometrelik baglanti yolunu asfaltla kapliyor.

Sevimli Dostlar Hayvan Bakim ve Yasam Alani’na giden yolun asfaltlama çalismalarinin yaklasik iki günde tamamlanacagini belirten Aliaga Belediyesi Fen Isleri Müdürü Engin Memis, "Bu bölgedeki çalismanin ardindan Çitak Mahallesi’nin Güzelhisar Caddesi ile olan baglanti yolunu asfaltlayacagiz. Daha sonrasinda ise tespitini yaptigimiz Yeni Mahalle’de Vuslat, Degirmendere ve Zübeyde Hanim Caddeleri, 1400-1401-1402-1403-1404-1405-1424-1426-1427-1414-1417 sokaklar, Güzelhisar Caddesi, Nene Hatun Caddesi, Yeni Sakran Mahallesi’de Namik Kemal ve Kazim Dirik Caddeleri, Atatürk Mahallesi’de Beyazit, Vali Mithat Pasa Caddesi, Günes, Ismet Demir, Hasan Mirasçi, Yeni, 341 ve 361 Sokaklarin asfaltlamasini yapacagiz" dedi.

Memis, “Aliaga genelindeki tüm asfaltlama çalismalarini ekim ayina kadar tamamlamak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA