AK Parti Milas Ilçe Baskanliginda Yeni Parti Üyelerine Rozetleri Takildi

AK Parti Milas Ilçe Baskanliginca partiye yeni üye olanlar için rozet töreni düzenlendi.

AK Parti Mugla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, AK Parti Milas Ilçe Baskani Emin Çelik partiye yeni katilimlarin gerçeklestirildigi törene katildi.

Parti binasi önündeki törende, gençlerin çogunlukta bulundugu yaklasik 100 kisiye AK Parti rozeti takildi.

Törende konusan Demir, muhalefet partilerinin kendi içinde bölünerek, içlerinden çok sayida baska baska siyasi olusumlar çiktigina, ancak AK Parti’nin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde dimdik ayakta oldugunu ve gün geçtikçe daha da büyüdügünü ifade etti.

Demir, Milas’in uzun yillardir bekledigi dogalgaz hizmetiyle ilgili de, "ilk kazmanin vurulacagi" müjdesini verdi.

Hiçbir siyasi ayrim yapmadan Milas’a hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurgulayan Demir, "Biz, bölgemize hizmet etmek için seçildigimiz günden bu yana gece gündüz çalisiyoruz. Demokratik seçimle gelen belediye yönetimimizle hiçbir sorunumuz yok. Milas için yapilacak tüm hizmetlerde siyasi kaygi gözetmeksizin çalismayi sürdürecegiz." dedi.

AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise 2023 yilinda Mugla’da milletvekili sayisini artirmayi ve tüm belediyeleri kazanmak istediklerine kaydetti.

3 yil içinde Milas'a ve Mugla’ya çok güzel hizmetler ettiklerine isaret eden Gökcan,"Milas Teskilatimiz Emin Çelik kardesimizin baskanliginda güzel çalismalar yapiyor. Sizin coskunuzu Cumhurbaskanimiza iletecegiz. Hedefimiz 2023 yilinda Mugla’da milletvekili sayisini artirmak." diye konustu.

Il Baskanvekili Gültekin Akça ve Milas Ilçe Baskani Emin Çelik de törende birer konusma yapti. Konusmalarin ardindan partiye katilanlarin isimleri anons edilerek rozetleri takildi.

Kaynak: AA