Kilis Kizilay Toplum Merkezi'nin Açilisi Yapildi

Kilis’te, Türk Kizilay Toplum Merkezi’nin açilisi yapildi.

Kilis Kizilay Toplum Merkezi'nin Açilisi Yapildi
Kazim Karabekir Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Türk Kizilay Toplum Merkezinin açilisina Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan, 7 Aralik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Dogan Karacoskun, Kizilay Genel Baskan Yardimcisi Hüseyin Can ve Kilis Sube Baskani Adnan Erdogan ile davetliler katildi.

Belediye Baskani Servet Ramazan, açilista yaptigi açiklamada, “Tarih boyunca insani yardim için dünyanin dört bir tarafina kosan Kizilay, bugün toplum merkezleriyle birlikte, rehberlik hizmetleri, egitim faaliyetleri, geçim kaynagini gelistirme çalismalari, beslenme ve saglik hizmetleri, sosyal etkinlikler, savunuculuk ve koruma faaliyetleri, gönüllülük faaliyetleri ve sosyal uyuma yönelik çalismalar gerçeklestirmekte, ülkemizde ve dünyada sayginligini her geçen gün artirmaktadir. Kizilay toplum merkezlerinin faydalarinin da bilinciyle bu merkezlerin açilmasinda ve gelistirilmesinde emegi geçen herkese gönülden sükranlarimi sunuyor, toplum merkezimizin ilimize ve hemserilerimize hayirli olmasini diliyorum” ifadesini kullandi.

Protokol üyeleri Türk Kizilay Toplum Merkezin açilis sonrasi gezerek yetkililerden bilgi aldilar. Daha sonra Kizilay Genel Baskan Yardimcisi Hüseyin Can ve beraberindeki heyet Kilis Valisi Recep Soytürk’ü makaminda ziyaret etti.
Kaynak: İHA