Çantasini Almak Için Genç Kadini Yumruklayip Sürüklediler

Adana’da 2 kisi, yumruk atip çantasini almaya çalistiklari kadini sürükleyerek yaraladi. Genç kadin hastaneye kaldirildi, olaydan sonra gözaltina alinan süphelilerden biri tutuklandi.

Çantasini Almak Için Genç Kadini Yumruklayip Sürüklediler
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi 15030 sokakta evine giden Süheyla K.’nin (35) yanina yaklasan 2 kisiden biri “abla bir saniye bakar misin” dedikten sonra kadina yumruk atti. Sahislar yere düsen kadinin çantasini almaya çalisti. Ancak kadin çantasini vermeyince bu kez sahislar kadini sürükledi. Buna ragmen çantayi alamayan kapkaççilar olay yerinden kaçti. Zanlilarin kaçma ani ise saniye saniye görüntülendi. Yumruk yiyen ve sürüklenen kadin yaralanip soka girdi. Yarali kadin, vatandaslarin çagirdigi ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldirildi.

Hastanede ifadesi alinan Süheyla K., “Iki kisi karsimdan geliyordu bana ‘abla bakar misin’ dediler sonra biri bana yumruk atti. Yumruk atinca yere düstüm ve beni sürüklediler. Çantami alamayinca kaçtilar” dedi.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgedeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye alan polis, süphelilerin, Hüseyin Ö. (18) ile M.Ç. (17) oldugunu tespit etti. Adresleri belirlenen süpheliler, Daglioglu Mahallesi’nde saklandiklari evlere yapilan baskinda gözaltina alindi.

Emniyete götürülen süphelilerden Hüseyin Ö., ifadesinde, Süheyla K.’nin üzerine yürüdügünü ve bunun üzerine de kadini iterek kaçtiklarini öne sürdü. M.Ç.’nin ise “Hüseyin, birdenbire kadini yumruklayip yere düsürdü. Sonra da kaçtik” dedigi ögrenildi. Zanlilar sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanlilardan Hüseyin Ö. tutuklanirken M.Ç. adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.
Kaynak: İHA