Saraç 'Kariyer Günleri'nde Ögrencilerle Bulustu

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi Baskan Vekili Metin Saraç, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan düzenlenen “Kariyer Günleri”nde ögrencilerle bulustu.

Saraç 'Kariyer Günleri'nde Ögrencilerle Bulustu
Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan düzenlenen “Kariyer Günleri” devam ediyor. Okul konferans salonunda gerçeklestirilen etkinlige Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva, Okul Müdürü Rahmi Özyigit, müdür yardimcilari, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Ögrencilere seslenen Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç, Eskisehir OSB yönetimi olarak ortaya koyduklari vizyon neticesinde Türkiye’de örnek bir okul insa ettiklerini aktararak, “Ortaya konan vizyon sonucu Eskisehir’in ve Türkiye’nin en güzel okulu insa edildi. Ancak bunun karsiligini sizler sahaya çiktiginda, yani is hayatina atildiginiz zaman görecegimize inaniyoruz. Sahaya çikip aranan insan kaynagi oldugunuz zaman bizleri gururlandirmis olacaksiniz” diye konustu.



“Her iki yönünüzü güçlendirin”

Okul olarak sadece akademik basari beklemediklerini sözlerine ekleyen Saraç, “Biz yönetim olarak sizlerden yüzde yüz akademik basari beklemiyoruz. Sadece akademik alanda degil; kültürel ve sosyal olarak da kendinizi mutlaka gelistirmenizi istiyoruz. Hayatta basarili olabilmek için her iki yönünüzü güçlü tutmalisiniz. Bunun içindir ki biz okul olarak akademik basariniz yaninda diger yönünüzü güçlendirmek adina da çalismalarda bulunuyoruz” seklinde konustu.



“Farkli olan kazanir”

“Farkli olan kazanir” diyen Saraç, “Bu okul hepimizin okulu. Buradan mezun olacak ögrencinin donanimli olarak mezun olmasini istiyoruz. Nicelikten çok niteligi önemsiyoruz. Siz ne kadar istekli olursaniz, o kadar daha çok basarili olursunuz. Hayali olan hedefi olan çalisan sonunda basarili olur. Özellikle is hayatinizda farkinizi ortaya koyun. Farkli olan kazanir. Hatalarinizdan ders alin, basarisizliginiz nedenini sorun ve basari için yönünüzü degistirin. Sizler Eskisehir sanayinin geleceginde çok büyük rol oynayacaksiniz. Nitelikli genç nesiller, sanayimizin en büyük gücünü olusturacaktir” dedi.

Kaynak: İHA