Saglik Çalisanlarindan Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti'nde Bisiklet Turu

Samsun’da Babalar Günü dolayisiyla düzenlenen etkinlikte doktorlar, çocuklariyla birlikte UNESCO Dünya Mirasi Geçici Listesi’nde yer alan Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti’nde bisiklet sürdü. VM Medical Park Samsun Hastanesi’nde görevli yaklasik 30’a yakin saglik çalisani ve çocuklari, Babalar

Saglik Çalisanlarindan Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti'nde Bisiklet Turu
Günü dolayisiyla "En baba bisiklet turu" adli bir etkinlik düzenledi.

Etkinlik için Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti’nde bir araaya gelen saglik çalisanlari, hem spor yapti hem de stres atti. Çocuklariyla birlikte yaklasik 15 kilometre pedal çeviren saglik çalisanlari, çok güzel vakit geçirdiklerini söyledi.



VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hakan Özcan, "Zor günleri geride birakmaya basladigimiz bugünlerde biz saglik çalisanlari, babalar ve çocuklariyla birlikte doktorlar, tüm saglik ordusu Kizilirmak Deltasi Kus Cenneti’nde 15 kilometrelik dogal alanda Babalar Günü’nü kutlayalim istedik. Çocuklarimizla birlikte güzel bir eglence oldu. Tüm babalarin Babalar Günü kutlu olsun" dedi.



"Hareket sagliktir"

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Klinigi’nden Uzm. Dr. Aysegül Basar ise, "Saglikli yasam hepimizin çok önem verdigi bir sey. Saglikli yasam için saglikli kaslarimizin, saglikli eklemlerimizin olmasi çok önemli. Biz VM Medical Park olarak saglikli yasama öncülük etmek için Babalar Günü’nü de kutlamak vesilesiyle böyle bir organizasyon yaptik. Kus Cenneti’nde bisiklet turu yapiyoruz. Saglik harekettir. Hareket sagliktir. Saglikli günler diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA