Baskan Yüksel, CHP'nin Belediye Baskanlari Çalistayi'na Katildi

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenledigi ‘Belediye Baskanlari Çalistayi’na katildi. Gaziantep’te düzenlenen ve 3 gün süren çalistaya yaklasik 250’ye yakin CHP’li belediye baskani katildi.

Baskan Yüksel, CHP'nin Belediye Baskanlari Çalistayi'na Katildi
Türkiye genelinde 11’i büyüksehir belediye baskani olmak üzere il, ilçe ve beldelerden toplamda 250’ye yakin CHP’li belediye baskaninin hazir bulundugu ‘Belediye Baskanlari Çalistayi’na katilan Baskan Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmet vermeye devam edeceklerini ve çalismalarin durmaksizin yürütülecegini ifade etti.

Çalistayin açilis konusmasini yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Seyit Torun’un ardindan Genel Baskan Kemal Kiliçdaroglu konustu.

Sosyal devletin önemine dikkat çeken Kiliçdaroglu, gelir dagiliminin dengeli olmasi gerektigini söyledi.

Iktidara geldiklerinde her ailenin asgari bir gelirinin olacagini, fakire fukaraya yardim ederken insan onurunu koruyacaklarini belirten Kiliçdaroglu, bunu da "Aile Destekleri Sigortasi" ile yapacaklarini anlatti. Iktidara geldiklerinde ekonomi alaninda yapacaklarina deginen Kiliçdaroglu, "Iktidarimizin ilk 6 ayinda çok büyük bir degisimi Türkiye’de herkes görecek. Namuslu, ahlakli ve insandan yana siyaset nasil olurmus, millete hizmet nasil olurmus bunlari görecek" diye konustu.



"Sosyal belediyecilik anlayisimizi her zaman daha ileriye tasiyacagiz"

Çalistay ile ilgili bilgi veren Baskan Gökhan Yüksel, "Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu öncülügünde belediye baskanlarimizla Gaziantep’te bir araya geldik. Iki yilda gerçeklestirdigimiz hizmetleri masaya yatirdigimiz çalistayda önümüzdeki üç yil boyunca hayata geçirecegimiz ve gerçeklestirecegimiz inovatif ve ortak çalisma ve projeler hakkinda fikir alisverisinde bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayisimizi er zaman daha ileriye tasiyacak ve ülkemize hak ettigi en iyi hizmeti verebilmek adina durmaksizin çalismayi sürdürecegiz." dedi.

3 gün süren çalistayda CHP’li belediyelerin geçmis 2 yili masaya yatirilarak, önümüzdeki dönemde neler yapilacagi tartisildi.
Kaynak: İHA